Jaz tudi čutim podobno, vendar niso močne bolečine. Je pa podoben občutek, kot pri ta rdeči, ja. Lahko, da se že kaj pripravlja, ja - sem omenila svojemu G, pa je rekel, da je normalno. Pri njemu je itak vse normalno

Se komaj premikam, pa je normalno ... No ja. Glede na to, da velja za najboljšega diagnostika v Kranju, se ne sekiram.
Zdajle sem bila na sprehodu, pa moram reči, da me ni tako bolelo, očitno je tista kopel včeraj res pomagala. Spala sem pa bolj slabo, včeraj sem se tako čaja napila, da sem šla najmanj 10x ponoči na WC. Sem gledala na uro - vsakih 90 minut
Danes sem končno dobila potrdilo od mentorice za diplomo, da je anketa v redu in da jo lahko začnem izvajat. Na to sem upala, ker je anketa že napol izvedena
Zdajle grem pa v mesto, moram kupit eno malenkost za lubija, ker ima v soboto rojstni dan. Sem mu že zadnjič kupila dva puloverja, ampak moram še kaj malega, da bo presenečenje. Pa eno večjo športno torbo moram kupit, za v porodnišnico. Rukzak imam že čisto nabasan, pa še kar nekaj stvari manjka. Razmišljam, da bom vzela svojo pižamo, tiste tam so tako strašno neudobne...
Pol pa k zdravniku po recepte. Mi je zmanjkalo inhalatorjev za astmo.
Se vidimo v Slončku na kavici!