IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Urška, gledam slikico tvojga Mihca in je prav simpatičen....prov luštkan fantiček.
Hvala. Na tej slikici je bil star pol leta. Oči prav, da je po njemu

. No sej jest se pa strinjam. Sploh kar se trmice tiče.
No mi imamo včino stvari, razen košare za v voziček, pa kaj za obleč bom še rabila vse od malega. namesto previjalne imava eno malo višjo omaro (tok, da komot previja tud moj dragi, ki ima 192 cm v višino, na njej pa imava eno malo večjo iverno ploščo oblečeno v peno in prekrito s plastičnim prtom. je prav fina, ker je dovolj velika za vse pripomočke, ki jih rabiš pri dojenču skoz pri roki. Pa tud naš veliki frajer ima še vedno dovolj prostora na njej. Smo se full razvadli in v skoraj vseh previjalnicah jamramo, ker imamo premalo prostora.
Matejka, če imaš možnost kupi previjalno brez banjice. predali in poličke ti veliko bolj prav pridejo,za vse tiste cunjice in krpice, pa kozmetiko.
Smo pa mi ravno s sprehoda ob Zbiljskem jezeru. me je prav presenetilo, koliko labodov je gor. Štela sem jih do 40, potem so se mi pa že zmešal, ampak jih je pomoje okoli 60 zihr. pa veliko mladih je vmes. Smo še eno vrečko hrane kupili zanje in je naš prav užival, ko so štirje prišli zraven in so zobali tisto koruzo, ki jo je metal v vodo. No potem pa še na eno veliko čokoladno kupo, ki sva jo z Mihom skupaj jedla, pa je nisva pojedla. Nama je potem očka pomagal. Na pikico pa vsa tista sladkoba še ni vplivala. Upam, da mu ne bo ponoči ven udarla
Uživajte