writing-img

RE: že kakšna novemberka?!

clock-img

19.03.2006, 20:33

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Hehehe... pa sem mislila, da ne berete raznih "novemberk" in teh zadev.user posted image

No, uglavnem, rok je zaenkrat 2.11., ampak glede na Mirno, bo verjetno tudi sedaj kaj prej. Upam samo, da ne preveč. Mirna pravi, da bo v vsakem primeru sestrica. Jaz sem pa tudi za! Ampak potem bogi naš ati. No, kakorkoli, samo da bo vse OK. Hvala punce za čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2006, 22:10

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image čestitke in lepo nosečnost.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

20.03.2006, 07:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

evo mene...tajni detektiv user posted image ...sem cakala meto na novemberkah...pa sem najdla tebe...si tko fajn pisala, da te je blo res lahko odkrit user posted image user posted image ...sej ves, po sluzbeni zurki pes rodit pa take...mja...tkole je ja :)

nc cestitke se enkrat pa eno zdravo dete :)

clock-img

20.03.2006, 07:54

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Zdej je pa tale debata čist zašla user posted image user posted image user posted image  k se ena "eazvpita" viv pojavi tuki...

Še enkrat vsem hvala za čestitke!

clock-img

20.03.2006, 07:55

clock-img

Anonimen

o lej jo vivuljo..bejž hit na mail :)

clock-img

20.03.2006, 08:04

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Dobro jutro srečke user posted image

Kako kaj počutje? Jaz se kar dobro počutim, slabost je le občasna (ko se preveč najem ali pa ko sem lačna user posted image ).

Taya....obvezno poročaj, kako bo na pregledu....pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2006, 08:18

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Evo tud mene med novemberkamiuser posted image . Po mojih izračunih imam rok 15.11., G imam pa šele 13.04, tako, da do takrat  razen staršem, ne misliva povedat nobenemu. Mi je pa že cel teden TAKOOOOO SLABOOOO. Cel dan bi lahko preležala..... lahko si mislite, da je to čist neizvedljivo ob službi in navihanem 17 mesečniku. Prvič sem imela samo občasne slabosti.... tokrat sem pa čista koma.

LP

clock-img

20.03.2006, 08:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

O, Kaja11, dobrodošla user posted image . Meni je bilo ene 2 dni vmes slabo, zdaj je pa zgleda OK. Trkam na les...

clock-img

20.03.2006, 08:26

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Kaja11 dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2006, 08:31

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Hvala, hvalauser posted image

V prejšnjem mailu sem čist pozabila čestitat vsem novopečenim srečkam nosečkam. Na čim manj skrbi v naslednjih mesecihuser posted image user posted image

clock-img

20.03.2006, 09:00

clock-img

katy.25

pencil-img

95

Živjo!
Končno je tukaj ponedeljek 20.3....uf sem ga čakala. Danes imam namreč prvi pregled in izvem ali sem novemberka ali oktoberkauser posted image .

Drugače je za mano lep vikend, samo utrujena sem kronično. Komaj se privlečem po parih stopnicah.  

Mejte se.

clock-img

20.03.2006, 09:27

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Katy, vso srečo na pregledu. Ko prideš nazaj, pa seveda čakamo na natančno poročilo s pregleda. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2006, 15:03

clock-img

viv_

pencil-img

9144

No, kako je bilo na pregledu? Jaz sem ravno prišla v službo, pa za kosilo sem se tako nabasala, da mi je kar malo slabo user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2006, 19:06

clock-img

katy.25

pencil-img

95

Jaz sem s pregleda. Sem ga videla, user posted image dela....vse je v redu.

Lp

clock-img

20.03.2006, 19:07

clock-img

taya76

pencil-img

44

Ola punce:)
Danasnji pregled je biu tudi uspesen..Sm ze dobila prvo slikco danes...Je tocn 7. tednov..In je vse ok,ful se lepo vidi se posebej srcek kako bije...
Tk,da tretji pregled me caka 5.4.In kako ste kej danes?Se vredu pocutite?
Lep vecer se naprej.Caw.

clock-img

20.03.2006, 19:11

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Oj,

super za lepe novičke s pregledov user posted image user posted image user posted image

Jaz sem OK, samo utrujena sem... Pa še 2,5 uri do konca službe... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

clock-img

20.03.2006, 19:49

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Res je lepo slišat take lepe novičke s pregledov! Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Viv, upam, da ti služba čimprej mine...saj vem, kako se zna vlečt...ni in ni konca...user posted image  Dobro da obstaja RR, da si tako malo zapolnemo čas. user posted image

clock-img

21.03.2006, 06:28

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

A morda še katero boli križ?
Mene je začel včeraj neznosno bolet ledveni del, pa me zanima, če je to morda od nosečnosti ... Ali sem si ledvica prehladila? user posted image
Ali bi bil lahko to znak za kaj hujšega?

Mislim groza - zdaj že za vsako kihanje pomislim, kaj če gre za splav! user posted image

clock-img

21.03.2006, 07:24

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Mene tudi boli križ...predvsem zvečer, ko grem spat. zglada, da je to normalno....ampak kaj bo še...saj smo šele na začetku user posted image

Zdaj sem spila en čaj in mi je postalo slabo...upam, da ne bo tako hudo, da bi mogla it bruhat user posted image , ker potem v službi ne bom mogla več skrivati nosečnosti.

clock-img

21.03.2006, 07:31

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Ma ja, sej še nobenga trebuha ni, da bi ga bilo treba nosit, pa že križ boli ... user posted image
No, spet sem čisto navdušena, da nisem edina user posted image

Pa ta žeeeeja! Danes sem spila že 1 liter čaja, pa še 8 zjutraj ni (no ja, je res, da delam že od 5ih ...). Mogoče bo pa res punčka ...

clock-img

21.03.2006, 07:34

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

Krfjolca, kaj če ogromno piješ pravjo, da bo punčka?user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

clock-img

21.03.2006, 07:41

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Ja, ne vem kje sem to prebrala ... user posted image user posted image

clock-img

21.03.2006, 07:50

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

potem pa imam verjetno 2 punčki jazuser posted image user posted image user posted image , saj spijem več kot 3 litre tekočine na danuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

clock-img

21.03.2006, 08:14

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Pol bom jaz imela pa fantka, ker sploh nisem žejna. No, spijem mogoče tam okrog litra na dan.... se bom potrudila več pit....mogoče bo pol punčka user posted image  Zdaj bom že podzavestno skoz žejna....ja, prizna, bolj si želim punčko. user posted image

clock-img

21.03.2006, 08:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Dobro jutro punce!

Jaz se počutim super, slabosti ni več, utrujenosti ni več... Zdej nabiram pogum, da povem šefu... Pomoje bom jutri user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem