IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Če ne pustim, da gre do konca, ga bo naslednjič spet kam povleklo, ker si bo mislil, kako je on bogi in kaj vse je zamudil in vse bo šlo spet od začetka.
Kaksno je to puscanje. Mislis, da imas kaj za puscati? Meni se zdi, da si on to sam jemlje, ne glede na to ali ti "puscas" ali ne.
In ce "pustis", da gre do konca in se potem, ves srecen z mislijo na to kar ima doma, vrne... si mu povedala ... kaj?.. Da ga bos vedno pocala da gre do konca, da ne bi imel obcutka, da je kaj zamudil. Dovoljenje da te lahko vara brez bojazni, da bos reagirala. Ja, revez si bo misli da je bogi, a ti si.... na obesalniku?
Pravzaprav, od kod ti ideja, da bo skesan in da se bo vrnil? Zakaj zavracas misel, da mu z nekatero drugo ne bo toliko vsec, da bo sam odsel? Ti ga samo podpri v razmisljanju kako se na tebe ni treba ozirati, podpri ga v iskanju odgovora kako je to z drugo in katera je boljsa, da bi bila "njegova".
Do takrat bom znorela, ker pač nisem (žal) tip ženske, ki bi samo čakal, kaj bo prinesel čas, sem pač mnenja, da lahko vzameš stvari v svoje roke.
Lahko bi se takoj pobrala in bi bil mir.Je tako?
Se mi zdi pa vseeno malo preveč enostavno tako zavržt vse, za kar sva se toliko let žrtvovala in šparala in z muko spravila skupaj, kar imava.
Razcisti s seboj in ce si pripravljena pozret prevaro, jo kar takoj pozri, nehaj se muciti in pici dalje, ce pa nisi pripravljena pozreti prevaro, ukrepaj in njega vprasaj ce se mu zdi vredno zrtvovati vsa ta leta in skupaj spravljeno.
Seveda pa moški razmišljajo drugače, ker žal razmišljajo z napačno glavo.
Vsakdo, ne glede ali je moski ali je zenska, si privosci toliko, kolikor se mu dopusca oz. kolikor misli, da si z nekom lahko privosci. To, da moski razmisljajo z napacno glavo.... zakaj napacno? Dobi v tem primeru kar si je zazelel, in ce se bo zazelel spet tebe, si ti na raspolago, ce si bo zazelel se nekatero, bos potrpela, ker se ti zdi skoda... pa te lepo obesa in dol jemlje z obesalnika po potrebi. Se mi zdi, da za sebe in svoje zadovoljstvo, kar s pravo glavo razmislja.