Gina on men nikoli ne pokaže svojih mailov!ravno zato ker sva se pred leti že fajn užgala zared tega-sicer ne zarad mailov ampak sms-ov.Je rekel naj ne prčkam po njegovih stvareh in je prav resno mislil.On pa gleda moje ja-jest nimam nobenih skrivnosti.Ker na koncu zmeram jest izpadem budala ker kao vse verjamem oz. resno vzamem.
Pa še nekaj ko sem zadnjič s tamalim slučajno vskočla pred računalnik ko je ravno gledal maile je postal ful zmeden in je kr neki prtisku.Sploh ni vedu kaj naj naredi.
Anonimna - po teh dveh odgovorih ti očitno nekaj prikriva. In ti verjetno ni prvič prikrival.
Midva drug od drugega vse maile vidiva. Jaz svojih sploh ne brišem - ko jih preberem, pustim, da jih on zbriše.
Če pa je naslov še od njegovega delodajalca, verjetno izkorišča še službeni čas za varanje (zagrabi ponujeno priložnost). Žal, a tudi to se dogaja.
Upam, da si uporabila nasvet od Muki:
Pošlji ji sliko od otroka( saj, naslov itak imaš ) pa ji napiši, da ni mogel priti na pustni kareval z njo, ker je šel z otrokom.
Bi videla, kako bo reagiral. V vsakem primeru pa se pogovori z njim. In, ne reči najprej, da si videla njegov mail.