writing-img

RE: kako naprej

clock-img

02.03.2006, 17:02

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Glede gornje zgodbe nimam nekega debatable mnenja, ker ce te nekdo udari, nimas tam vec kaj iskat, niti ene minute.

Sicer mi je bil pa vsec komentar sramezljivke, se posebi, ko je napisala, da ne bo komentirala, ker ni pravih let. :) Simpaticno!!!

Tjazi se je mogoce res mal prevec ujezil, ceprav njegovo mnenje ni zgreseno. Niti malo.

clock-img

03.03.2006, 09:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tjazy, oprosti, da nisem rekla punce in fant. In do sedaj sem dejansko sprejela vse, kar si napisal, zdaj pa vidim, da se lepo norčuješ iz tuje nesreče.

Vidim, da zlo rada custveno izsiljujes.. Tega se moski zelo zelo hitr navelica.. in mogoce se je tudi tvoj..

A za hec morda se nisi slisala? Sem mislil, da smo te ze malo v dobro voljo spravili in da se bos malo pohecala na svoj racun..

A ves.. moder je tisti, ki se smeji svoji nesreci.. (avtorja spet ne vem)

clock-img

03.03.2006, 09:21

clock-img

tipka

pencil-img

386

Edino, kar ti lahko rečem, pojdi za nekaj dni v hotel, apartma, še prej obvezno k zdravniku po antidepresive.

Ko bo mož moral malo skrbeti za gospodinjstvo, bo začel ceniti tvoje delo, te bo bolj razumel, to je nujno, če si še želiš živeti z njim.

clock-img

03.03.2006, 09:45

clock-img

Anonimen

pomota

< Sporočilo je popravil sramezljivka -- 3.3.2006 9:49:28 >

clock-img

03.03.2006, 09:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne mislim narediti samomora, niti slučajno. Le nekako bi rada vse skupaj prespala, da mine, da se zbudim, ko bodo stvari porihtane.

Sramezljivka.. si videla.. sploh ni tko obupana, kot se je naredila.. Samo rada bi, da 2x2 ne bi bilo enako 4! user posted image user posted image

Po riti te bom, boš vidu!!!

Joooj midva bi se lovila okrog hiše user posted image !

clock-img

03.03.2006, 09:49

clock-img

Anonimen

Jaz pa bom tebe po ritki.. in to nagi.. user posted image user posted image

clock-img

03.03.2006, 09:50

clock-img

Anonimen

Pacon!!!

clock-img

03.03.2006, 09:51

clock-img

Anonimen

Poglej anonimna,. kaj ima sramezljivka napisano v svojem podpisu..

Ce se bos smejala namesto besnela.. bos vedno mocnejsa.. Pa tega ziher ne bos hotela verjeti.. ker si se prevec navadila na vlogo zrtve.. to pa pravim zato, ker te vedno zanese k jamranju..  Ves kako moski tega ne maramo.. Jaooo...

clock-img

03.03.2006, 09:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Pacon!!!

Zivim pa le... user posted image

clock-img

03.03.2006, 10:01

clock-img

Anonimen

Jaz tudi, čeprav me bo od smeha enega lepega dne razgnalo...

clock-img

03.03.2006, 10:04

clock-img

Anonimen

Boljs, kot da te od zalosti..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem