writing-img

suha koža - lišaji na koži??

clock-img

02.03.2006, 22:47

clock-img

darjavid

pencil-img

31

Prosim povejte mi, če ima katera težave s kožo pri vaših malčkih.
Moj Vid ima nekakšne lišaje po zunanji strani nogic na mečih in na zgornjem delu nogice.
Vsak večer mu mažem s kremami, pa ne pomaga kaj dosti. Poskusila sem že več različnih olj po kopanju, tudi oljne kopeli, ognjičevo kremo...
kaj bi bil lahko vzrok, pojavlja se mu samo na nogicah pa tudi občasno na rokicah (nadlaht, podlaht).

Ne vem je mogoče krivo prepogosto čofotanje (vsak večer), ali mehčalec ali kaj tretjega?

Hvala za vaše odgovore in veliko lepih trenutkov z vašimi user posted image user posted image

clock-img

03.03.2006, 08:11

clock-img

majibee

pencil-img

77

našuser posted image ma iste lišaje, pediater mi je rekel, da je to suha koža in da je najbolš mazat z linollo fet. polet bo pa sončk vse pozdravil.lp

clock-img

03.03.2006, 08:41

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Možno, da je alergija na kakšno hrano. Pri nas se je začelo točno tako, potem so odkrili alergijo na mleko.

clock-img

03.03.2006, 09:03

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Pri nas je bilo tako dokler sem ga mazala z oljem, potem sem prešaltala na mleko in lišaji suhe kože so izginili user posted image .

clock-img

03.03.2006, 09:35

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Moja hčerka ima tudi zelo suho kožo in problem smo rešili z uporabo Trixere. Mi je pa kolegica svetovala, da naj dam žlico olivnega olja v hladilno mazilo in s tem mažem, da tudi pomaga.

lp

clock-img

03.03.2006, 10:10

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

naša miška jih ima tudi po nogicah......pa ji mažem z bepanthenom.
taki lišaji se včasih tudi meni naredijo,predvsem poleti,ko sem več v vodi in mi izsuši kožo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

03.03.2006, 12:26

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Mi smo imeli rdeči, suh lišaj na obrazu. Nakar nam je pediatrinja povedala, da gre za dermatitis. O tem sem že pisala, pobrskaj po RR in si preberi kaj več o tem. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem