06.03.2006, 16:23
3497
Ne morem pomagat sem pač grešnik!!! Meni ni toliko do svoje sreče kot do sreče otrok in če bi imel kaj od tega moj otrok bi bila jaz tudi srečna ne glede na to kaj mi je naredil in prikril. Takšna pač sem...
< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 6.3.2006 16:25:29 >

Strinjam se z vsako napisano besedo. In še danes, ko mami vprašam zakaj, mi odgovori, da zaradi nas.. Sicer sta še danes skupi, a če jo vprašaš kaj dotičnega, bi spremenila vse v življenju če bi lahko. Razen nas otrok seveda. Tko pa je očitno trpela samo zaradi otrok. Ko sem bla mala, seveda nisem razumela zakaj ne gresta narazen (ja celo želela sem, samo da bi mami nehala trpet), danes pa vem, da si je kriva sama, ker je sama tako hotela. Torej je žrtev ona in niti ne jaz. Ampak to vem šele danes! Takrat pa sem trpela z njo... Danes mi je edino to žal, da se ni mogla odločit drugače in postavit zase!!!
. Edino, če mi misli bereš....ali pa sma duhovno povezani
Glede tega, da moški razmišljajo drugače, je itak jasno... In zakaj potem nebi smel odgovarjat?? Tega res ne štekam... Mogoče miska, bi pa potem moglo že v naslovu teme pisat - samo za ženske.. Če se prav spomnim, pa je punca celo prosila za moško mnenje!?