writing-img

RE: Odločitev!

clock-img

29.03.2006, 13:45

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Joj, da ne boš padala na te obrabljene finte, kako da se bo spremenil! Right. Ampak ne v tem življenju. Zdaj je kar je, povej mu to JASNO IN GLASNO. Pa čestitam ti za super odločno potezo!
On naj pa kar na sodišču splav zahteva (kakšen butl) user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

29.03.2006, 13:55

clock-img

dory

pencil-img

8852

Hm kaj naj recem....lepo je slisat,da si prisla do spoznanja,da se z besedami ne da kruha namazat...in da si se zavestno odlocila in naredila korak naprej...zaradi sebe in zaradi otroka...tale tvoj je dokazal kaj zmore in zna....najprej zahteva splav in to celo,da ga bo zahteval na sodiscuuser posted image ..po svetu bo pa razlagal,da si je otroka neizmerno zelel in da ga ima rad..tebe pa metal na raznorazne obrabljene fore...

Stoj za svojimi dejanji in pelji naprej zaceto...po rojstvu otroka se bo itak marsikej spremenilo in morebitne tezave bos resevala sproti...zej pa uzivaj nosecnost....

clock-img

29.03.2006, 14:34

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Še enkrat, bravo, da si pustila tega butlja za sabo....vsa čast.

clock-img

29.03.2006, 14:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

On naj pa kar na sodišču splav zahteva (kakšen butl) user posted image

Svasta... A je to sploh mozno na sodiscu splav zahtevat!? Kaj podobnega pa se nisem slisal.. ?!user posted image
A pol jaz lahko na sodiscu zahtevam, da fentajo kaksnega soseda na primer.. , ce bi mi sel na jetra?user posted image

clock-img

29.03.2006, 18:43

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt poznam kar ducat ljudi ki so direkt za odstrel user posted image user posted image user posted image čestitam da si ga pustila user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

30.03.2006, 09:24

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Tjazi, najbolš da probaš. Upam, da te ne bodo zaprli user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

30.03.2006, 10:04

clock-img

wanabe

pencil-img

55

Kaj vse živ človek ne doživi. Moj bivši naprimer - je grozil, da bo moje starše prijavil za vmešavanje v partnerske odnose (ker sva se razšla in so mi stali ob strani). Sem skoraj dol padla od smeha, ko sem to prebrala (sms).

clock-img

31.03.2006, 09:02

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Čestitam ti za odločitevuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2006, 22:51

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image pravilno si se odločila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.05.2006, 00:14

clock-img

dani028

pencil-img

1

Ja Natasa najprej da ti cestitam za nosecnostuser posted image user posted image .Res je da je tale malo nor ampak razumi ti tudi njega kaksen sok je to zanj ko sta sla narazen in ne bo mogil videt usak dan svojega otroka kako odrasca z oceto.Odrascal bo z ozimom.Vem sam kako je saj imam jast tudi tako da imam hcer z drugo,vendar mi hcerka ne odrasca z ocimom ampak sam z mamo.zato tudi ti malo pomisli kako je njemu ko ne bo mogel videt svojega lasnega otroka usak dan.Jast sam pravim imejte se radi in ne se kregat,use se da pogovorit z clovekom,ce pa se ne da pa ga pol pusti cist na miru kot da ga ni. POZDRAVCEK USEM

clock-img

05.05.2006, 19:18

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Itak, pa kaj še?!?  Čisto prav si naredila da si ga pustila. Otrok ne bo imel nič od takšnega očeta!!! Ti  kar uživaj v nosečnosti in potem z otročkom.

LP

clock-img

05.05.2006, 19:36

clock-img

Anonimen

Dani!V čem naj razume očeta.Ali on razume njo?Pravilno se je odločila,da ga je zapustila.Za otročka bo boljše,da bo živel z mamico in dobrim očimom kot pa slabim očetom.Lastne iskušnje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem