IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
Vse ostale: se bomo kar abonirale na drugo stran, če ne boste malo bolj pridne.
Ja res tko zgleda.
Jaz sm si končno spet vzela mal časa da nadoknadim vse zamujeno na forumih, in končno se še tukej uglasim.
od petka do nedelje smo bili pri kolegih na vikendu in smo se hodil v Izolo kopat, je blo prav fino. aljaž je čist navdušen nad morjem, zlo rad plava z rokavčki, ali vsaj packa ob vodi.
Tista huda trma je počasi mal minila (upam da ga ne hvalim prehitro), malo bolj siten je le takrat ko premalo spi.
Mamo polna usta zobkov (16). končno se je mal končalo tisto pogosto kakanje, sicer se ničveč ne čudim zakaj - zobki, pa vsa svinjarija ki jo znosi v usta...
Aljaž se je zdej tud dost začel igrat s pliškoti, najrajš ma eno medvedko, ki jo karnaprej boža, lupča, hrani, jo da sedt zraven sebe, na stol, z njim gleda risanke in hodi spat...
Jaz pa imam danes in jutri dopust. Danes smo šli dopoldan s sestro v Kranj in smo Aljažu kupili nove Adidaske, saj sm mu prejšne superge oprala in posušila, za na morje, pa v petek ugotovim da ne grejo več na nogo

. So pa očitno Aljažu zlo všeč, saj sm mu jih komaj uspela sezut, da sva jih plačala, tud iz trgovine jih je mogu on nest

.
čas mi gre pa tako hitro, čez dobre pol ure bo že mož doma, jest pa mam stanovanje še vedno v razsulu - gora posode, gora cunj za speglat...men pa se tolk nč ne da

.
žaži - ti se zdaj še kar mal razpiš, k potem zgleda ko pride mož domov nebo več časa (sklepam po Katjaandraž)

.
Beti1 - upam da se Žigu bradica lepo celi in da boste uživali - uživate na morju.
tananejka - čist prezaposlena, da se nič ne javiš - no pr treh puncah...nč čudnga.
mateja82 - že kaj novga?
LP