IZVIRNO SPOROČILO: fionaP
Naše smučanje (pa to ne gremo za en teden, ampak samo za en dan) je prestavljeno do nadaljnega, ker je
zagrabilo v križu. To sicer ni fajn, ampak jaz imam pa tudi noge cele ...
Jest ponavad zjutrej dajem Aljažu kruh pa salamo, marmelado, nutello al pa pašteto, pa če poje 1/4 kosa kruha (odrezanega čez hlebec) je to že velik praznik.
Danes mi je prvič uspelo, da je po dolgem času popil malo mleka, sva imela "kavico za otroke", sva oba pila kakav iz kofetovih šalčk in se mu je tolk fajn zdel, da ga je popil celo šalčko! Sm rekla da ne sme nobenmu povedat da je kavo pil, no prva stvar ko je srečal taščo je bla "kavo pil!", tako me zdej toži tud, da je vina pil, k mu dam sirup za izkašlevanje, pomešan z vodo v štamprle

. In potem je otrok čist ponosen, kaj sm mu dovolila

.
Danes se je spet že ob 6h zbudil, k je tolk kašljal, potem sva se še skregala, k je hotu k men v postlo spat, no, pa je lepo kar v svoji postli ustal in spal do 9h.
Še vedno se ne znam odločit, kakšen jogi nej kupim Aljažu - a čist običajnega, a iz Lateksa, a Dormeo...

ma katera kakšno idejo? Ampak več k 300EUR mi je kr mal huda...
Vidš
tananejka - potem maš zdej skos red doma, ti Alina pomaga

.
Seveda jaz za računalnikom, mali pa mi je prej šel v kuhinjo, potem pa ga grem pogledat čez nekaj časa, je imel na roki rokavico (tisto za vroče posode prijemat), pa šlatal pečico in delal AUA, AUVA, mulo je zalaufal pečico, na šporget postavil plastično posodo in zalaufal ploščo(na srečo ne tisto, na kateri je bla posodica)

.
Zdej pa grem še jest kuhat, da bo kosilo, ko se Aljaž zbudi, upam da bo to vsaj pred 16h.