17.10.2006, 20:33
1684
po porodu in sem tudi šla, pa mi ni G nobenega testa delala.
po porodu in sem tudi šla, pa mi ni G nobenega testa delala.
. Tudi če mu podajam igračke nič kaj dosti ne pomaga. Ko ga dam nazaj sedet je pa spet takoj na trebuhu in zgodba se ponovi od začetka. Če ga pa dam v hojco je pa žur, ampak cel dan pa tudi ne more notri bit. Bom zgleda mela še manj časa za vas prebirat in kaj napisat, ker se bom morala več z njim ukvarjat. Vsaj dokler ne začne plazit naprej. Zoba še vedno nimamo nobenega, čeprav je čez vikend zelo slabo spal, pa tud čez dan je že skoraj en teden kar tečkast, čeprav je bil sicer tak dobrovoljček. No vsaj spal je včeraj tako kot ponavadi, da sem se tud jaz malo naspala. Trenutno imajo v BC-ju v akciji avtosedež Evolva 123 od Britaxa, ker je cena ista kot Kiddy preko e-baya ga bomo šli pogledat in ga, če nam bo všeč tudi kupili. Potem bomo pa še videli katerega
bomo notri vozili.

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Kar deset odstotkov vseh Slovenk se vsakodnevno sooča s številnimi izzivi samohranilskega življen...
Družinsko življenje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!