19.10.2006, 22:06
1238
Kopanje: z eno besedo: ZAKON!!!
Pa čestitke vsem marčicam, da smo prišle že do 1000 objav.
Naša Ana je še pokonci, ima danes čisto sesut ritem. Najprej jo moram pohvalit, je spala vso noč do 5ih brez prebujanja. Okoli 22h je sicer nekaj zajmrala, sem jo šla pogledat in je že spala, na trebuhu, česar še nisem videla, ker drugače spi na boku ali na hrbtu.
Potem je nekaj čez 5 jedla, zaspala nazaj in se ob 7.30 spet zbudila, sem jo še enkrat podojila, ker sem upala, da bova še malo spali, pa nisem imela šans. Ob 10.30, ko bi morala jest sadje, je zaspala, zbudila se je šele malo pred pol dvanajsto in pojedla. Okoli 14h je spet zaspala, sem mislila, da bo okoli 14.30 jedla kosilo, pa valjda ni, ker je spala. Tako sem jo mogla malo pred 15h zbudit, ker je bilo treba po Andraža v vrtec, kosilo je potem jedla šele ob 15.30, potem je bila pa že okoli 17h čist tečna, ker je bila zaspana. Pa sem ji malo pred 18h dala skutko, je malo pojedla (niti ta male ne cele) in okoli 18.30 je končno zaspala in se zbudila ob 20.30. SI lahko predstavljate, da je bila fuuul lačna, jaz pa jo pametno v banjo dam. Valjda se je drla kot zmaj, čeprav drugače vodo obožuje. Potem je sicer pojedla nekaj mlečne kašice, pa podojila sem jo, zdej se ji pa trga. Se reži, govori, jaz bi šla pa
. Sej je možek priden, jo zdajle zabava, da lahko jaz
. Oh, moški, povem mojemu, da vam ga hvalim, da on zdejle Ano čuva, pa mi prjavi, da lahko on mene hvali, pa jaz Ano čuvam. Grrrr!
Boljše, da se grem zrihtat in pred
Ano zabavat, drugače se lohk še skregava, pa se mi ne da
.

.
, ne?
za 1000 objav.
), temperatura pa je tudi primerna.
.
. Ima do 39,5C vročine
. Sploh ni imela nobenih znakov (ni prehlajena, lepo je, normalno kaka
). Dlesni spet 100/h zatečene, ampak pomoje spet od vročine. Mislim, da naju čaka nemirna noč.
.
. Upam, da jo bo hitro minilo (danes sva se že malo lažje sporazmevali
ne bo zagrabilo
sem komaj vse prebrala.
.
.
upam da sta kaj boljše , res so si ubogi mali bebiji ko so tako bolani pa ej še komaj se je začelo mrzlo in že ni mira je tako...
in polek
pol pa te počasi
!
na Madžarsko.
. Bogica mala, kako jo cepljenja zdelajo. Pocrkljaj jo.
. Pa kot Princess paravi, ja blato res lahko redkejše zaradi zobkov. Pa čestitke tvoji punčki, ki je sama vstala.
Pa smo res pridne s pisanjem. Mislim da nam je teh 1000 objav dalo kar nov zagon
; saj je bila auf nekaj čez 7, se previla, najedla in ob 8.30 zaspala nazaj. Saj ji tudi drugo ni preostalo ko pa je tako temno jutro (naš ati bi rekel, da je temno kot v riti
(kot vsak dan približno v tak čas) in mi kdaj uspe tudi Tejo zbudit če se ne oglasim dovolj hitro. je pa v vrtec peljal.
.
BRAVO vsem nam za toliko objav. Odkar mamo zadnjih par novih članic je res ratalo časovno potratno sledit naši debati.
razmišljala, da bi sedaj, ko povečini prodajajo tricikle s popusti enega kupila za Blaža za naslednje leto, ker ga bomo verjetno rabili. Potem sva pa začela razmišljat, da bi nam en spodoben poganjalec z ročko, da se ga da potiskat kot tricikel prišel prej in dalj časa prav. Pa še Žiga tako uživa na teh poganjalcih, da mi je blo vedno, ko sem ga gledala gor, žal da nimamo enega tud doma. No in sva našla tole. Original cena na ebyu je 100 €, zdaj jih majo v akciji po 80€, jaz bom pa s poštnino vred dala 76€, ker sem vzela tistega na licitaciji. Cena v baby centru je pa neverjetnih 32 tisočakov. Je pa to res mercedes med poganjalci. Upam da bo zdržal naša dva
. Blaž je končno začel čebljati in tvoriti zloge, danes že celo dopoldne poje be, ba, aba, ammmm, maaam,....in podobno, saj prej mu je včasih tudi kaj takega uspelo, ampak zdaj se pa zaveda, da on spušča te zloge in v tem uživa.
dokler Blaž spančka, da v miru pojem in potem ko se zbudi hitro šibava po Žigija, če bo še vedno samo rosilo. lep dan
. Saj vem da je kmalu ker pa imava namen nekaj daril nabaviti kar novembra da ne bo decembra vse na kupu. Tudi za voščilnice že imam idejo. Glavna tematika bo seveda Enja.
Enja obžuje kolo. Za krst je dobila takšnega kot je na sliki smo drugačne barve, pa se zelo rada vozi naokoli. Se drži kot taprava bajkerka
z upanjem da pa bosta danes ponoči boljše.
Sem, pa danes pogledala tvoj album in ti moram povedat da imaš res prave tri
ampak bi ona kar
saj je prav tako ker bo Božič tako hitro tu kot bi mignil. in bomo res že kupovale DARILA
Poleg tega, da ji daješ Calpol in jo hladiš s kopanjem bi ti svetovala, da paziš, da ni preveč pokrita. Malim otrokom če so preveč oblečeni ali pokriti zelo hitro naraste temperatura za kakšno stopinjo več, kot bi jim sicer. Jaz imam ponavadi moja dva ko imata vročino za odtenek manj oblečena kot sicer. Aja, pa še to, če ji vročina po Calpolu fejst pade je bolje, da ji daješ večkrat po malem (npr. 2x po pol namesto 1x celo žličko) kot enkrat več, deluje obakrat enako dolgo, samo organizem se manj izčrpa če so temperaturna nihanja manjša. Telo rabi energijo tako za ohlajanje, kot za ogrevanje.
.