Blaževemu in Žigijevemu očku bomo trdno držali pesti!
Ana je še vedno ful prehlajena, vendar na srečo ne kašlja več tako kot prej, ampak je sedaj začela mokro kašljat, ji gre vsa sluz navzdol, revca se pa valjda ne zna pravilno odkašljat in spljunit
. Zdejle spi, je pa drugače čsito dobre volje, normalno je, skratka je ok. Hvala bogu, tudi to kašljanje ni tisto hudo, ko reveži non stop kašljajo. Ja, pa mislim, da bomo kmalu spet kak zobek dobili, sem šla včeri kupit Gengigel, ki baje dalj časa učinkuje kot Calgel in jo zdaj mažem. Danes sva boljše spali, pa ne vem od česa, mogoče zato, k sem ji dlesni namazala, mogoče zato, ker ji je uspelo na trebuhu spat, nimam pojma, je pa spala v svoji postelji, ne pri meni, tako da sem danes kot nova. Pa še Andraži je do jutri pri babici na počitnicah, tako da sem še zjutraj lahko z njo nazaj zaspala
.
Končno tudi jaz vstopam v klub ponosnih mamic, ki jih
že znajo poklicat s čarobno besedo MAMA!!! Ana se je prej igrala na svoji blazini, jaz sem pa nekaj okrog po stanovanju rihtala in ko me ni več videla, slišim: mama. Sploh nisem mogla verjet, valda, da sem jo takoj stestirala, če je dejansko mene poklicala in sem se ji skrila in spet: mama. Skratka, čist me je osrečila. Sem se potem z mojim možem
pogovarjala po Skype-u in mu povedala in ne boste verjele, kaj mi je
prjavu: "Sej čez en teden jo boš pa že sita, k te bo skoz klicala". GRRRR! Matr mi zna veselje pokvarit, še celo, če je daleč stran na Madžarskem.
Dieta: ja, kar gre, sem pa kar mal lačna vsake tok. Ugotavljam, da so mene najbolj nesli prigrizki, k sem jih kar tko mal vmes med obroki jedla. Sem se pa prejšnji teden, preden sem začela z dieto, ful nažirala, tako da sem štartala s +10,4, če primerjam s predporodno težo, ki pa tudi ni bila idealna. Rada bi prišla vsaj na težo, ki sem jo imela na poroki pred 5 leti, to je še 4 kg manj kot pred zanositvijo. Danes imam za večerjo tortico! Komaj čakam.
Jutri pa tehtanje. Sem mal goljufala in sem se že v petek zjutri tehtala (drugače sem rekla, da se bom 1x na teden, ob ponedeljkih) in je bilo že -2,4 kg, vendar nekaj bi itak šlo dol samo, ko bi nehala z nažiranjem, ker zadnji teden sem pa res pretiravala.
Menstruacija: pred enim mesecem sem jo dobila, vendar je bila ful čudna, bolj kot eni izcedki, pa pol 2 dni nič, pa spet par dni; no, včeri zvečer pa je na žalost prišla nazaj, taka kot prej
.
Grem hitr še cunje zložit, ker se bo pikica najbrž že kmalu zbudila.
Lepo nedeljo in vsem prehlajenčkom čim hitrejše okrevanje!
Sam še neki, na katerem linku najdete te velike, pisane, super smajlije? Mi ga lahko ena prilepi, prosim.