, pa super da je Andraž že boljši. Za stanovanje pa držim pesti, samo fejst poglejta, ker majo malo čudne cene. Menda nimajo nižjih cen za kvadratni meter majnvrednih delov (zimski vrtovi, balkoni, terase, atriji).
, pa super da je Andraž že boljši. Za stanovanje pa držim pesti, samo fejst poglejta, ker majo malo čudne cene. Menda nimajo nižjih cen za kvadratni meter majnvrednih delov (zimski vrtovi, balkoni, terase, atriji).
Pri nas pravijo, da bodo zobki pa potem dlje zdržali, če zdaj kasno ven pridejo. Mi smo se imeli lepo, sta oba pridno spala ponoči, samo kaj ko sem jaz oba večera gledala TV skoraj do polnoči. No in danes zjutraj se zbudim, pa mi levo oko nekaj nagaja, sem ga komaj odprla. Sem se zgleda nalezla od malih dveh, sta mela adenovirozo, ki je res zelo nalezljivo vnetje oči. Anuš, Tananejka, Mončka: hvala
, rada pomagam, če le lahko. Snocica T in Tananejka: vajinima
želimo hitro izboljšanje.
Žaži ti še dolgujem odgovor. Tudi jaz si bom zelo kmalu naložila tretji križ na pleča. Mam dva fantka, Žigo (19. bo 3 leta) in marsovčka Blaža. Za dojenje sem ti pa že povedala. Če bi rada kaj več izvedela o nas pa pojdi z miško do avatarja vsake od nas, se ti izpiše osnovni opis, lahko pa tudi pogledaš naše profile, za še kakšen dodaten podatek. Kar nekaj nas klepeta že od začetka nosečnosti, pa kot si verjetno ugotovila prevladujemo take z dvemi oziroma 3 otroci. lep preostanek nedelje
vsem ta frišnim 9-mesečnikom. Naš slavljenec
je že odšel v vrtec. Sem hotela izkoristit čas, preden se Blaž zbudi in vam kaj več napisat, pa me je Blaž prehitel. Tako da zdaj samo malo na hitro dokler še ni lačen. Danes me čaka še naporen dan. Najprej redno tedensko nabavljanje v MC-ju, potem hitro nekaj pripravit za kosilo, spakirat vse za v bazen in po slavljenca, pa še po
, ko bo konec službe in šibamo v Atlantis. To bo Žigijevo darilo za roj. dan. Zjutraj je pa dobil take zimske škornje, da bo lahko v njih skakal po lužah, plundri in snegu. Sem ga včeraj zvečer komaj spravila spat, ker je bil še poln spominov, saj jih je včeraj v vrtcu obiskal dedek mraz, pa še poln pričakovanj, kako bo danes, saj sva skupaj kupovala krožničke, klobučke,... za zabavo v vrtcu. Ljubljančanke a si bomo lahko utrgale kaj časa za zadnjo kavico
letos (vsaj kar se mene tiče)???Midva imava jutri ob desetih plavanje in potem spet v petek ob dvanajstih. V četrtek dopoldan pa nimava zaenkrat še nič v načrtu. Meni bi ustrezalo petek okoli 10.30 v Koloseju, če je še katera za. Lahko pa tudi jutri po 11.00. V soboto 23. in nedeljo 24. bo iz Ljubljane v Kranj in nazaj peljal muzejski vlak, na katerem bo tudi Božiček ( http://www.slo-zeleznice.si/sl/notranji_promet/aktualna_ponudba/voznje_muzejskega_vlaka_z_bozickom/ ). Mene mika, da bi peljala Žigija, če ne bo prehuda gneča. Aja, povratna karta je 1000 SIT. A gre še katera? Zdaj je pa mali junak že lačen,PA, PA

Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v nosečnosti s telesom nosečnice, otrokom v njem in za kakšen...
Vse o nosečnosti

V celotni nosečnosti je Rh negativni faktor edini od vseh krvnih skupin, ki povzroča težave. Rh-n...
Vse o nosečnosti
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!