Pozdravljene!!
po dolgem času se vam spet malo oglašam. Sem vse sproti brala ampak za pisanje pa ni bilo časa.
Pust
še čakam da bodo imel v BC malo boljšo izbiro zaenkrat imajo samo velike in bolj fantovske maske. vrjetno jo bom oblekla v kaj puhastega, mehkega, mogoče bo

muco, ker jih ima rada. Bomo videli kaj bodo imeli na izbiro. Glede tega imam še eno vprašanje.
Po obrazu je vrjetno še nebi smela mazati s tistimi barvicami ( naprimer za nosek pa kakšne brčice) a, ne?? Ali se dobijo kakšne posebne barve ki so neškodljive za
?
Trma trmasta je ko osliček.

So dnevi ko se z njo ne da čisto nič samo trmari in trmari in trmari.. bi rekla da je vstala z levo nogo

. Ponavadi jo takrat ko dobi svoj napad stisnem k seb in jo božam in ji kaj mirno govorim. potem se vsedema na tla in začnema kakšno knjigico listat, pa se ponavadi tudi pomiri. Jeza je močno čustvo, ki ga je težko obvladovat. Že odraslim je težko kaj šele tako malemu bitjecu.
Beseda NE kaj je že to??

Preprosto presliši ima prepih v ušesih tako da nič ne ostane not.

Se mi zdi zanimivo

ko berem kako so vaši

občutljivi za okolje pri naši še tega nisem opazila. Me velikokrat klofne pa rečem auuu pa jo zelo resno pogledam, mala se mi pa smeji

Lasanja sem jo odvajala tako da sem jo malo bolj močno za rokico prjiela. Mogoče bi morala zdaj isto metodo uporabit. Sem pa opazila da kadar pa ati povzdigne glas se pa takoj zresne gre stan in se dela kod da ni bilo nič

Lumpa mala že ve komu lahko po glavi pleše.
Kopanje kopam oz. večkrat kar tuširam jo po potrebi. Tako 2 x na teden - pozimi. Drugače jo kar s krpo umijem, pa kadar se pokaka gre ritka v kopalnico pod pipo. Aja pa rokice si tud večkrat na dan umijeva ker si rajše ne predstavljam kje vse stika

. ( trenutno v trendu je koš zasmeti v kuhinji in sifon v kopalnici

) Jo komaj zvlečem stran
Malo z zamude ampak vseeno
VSE NAJBOLJŠE BETI!!
Copatki Ponavadi je obuta v nogavičke z bremzami, ali pa mokasine. Ima pa tud taprave copatke, obute kadar gre dol k babici, ker imajo po tleh ploščice ki pa so precej mrzle. Kadar gremo ven pa ponavadi kar kakšne tople copatke, ki so znotraj kosmati. Mislim pa da je prišel čas za prave čevljčke.
Tako sem napisala cel roman. Lep sončen dan še naprej!!!
< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 29.1.2007 12:05:40 >