Ve, ki ste skoraj že vse mamice, kako je izgledalo prvič? Mene malo skrbi, da ne bom kaj zamudila, do porodnišnice imam kar 50km, pa ne bi rada, da bi bil moj babica.
Ja, tale je pa dobra I
rmy, mislim, da vseeno na prvo ne bo šlo tako na hitro, vsaj pri malokateri gre. Ti dam praktičen nasvet? Če se "polulaš na celo"

- ti odteče voda ali če boš imela krvave hlačke- se ti lušči čep ustja greš lahko- ne bolj prav je
moraš takoj v porodnišnico, pa čeprav sploh ni nujno da še isti dan kaj bo,

- bolj preventivno... Če pa te bo ščipalo - ne zbadalo

ali tiščalo

, ampak ščipalo pa se vsedi na fotelj, vzami uro in štej. Če te ščipa vsaj 1 uro na 5 min se zbaši v avto, pa bo ravno prav,... Pri vsaki je drugače, tudi vsaka nosečnost je drugačna. Tiste, ki smo že rodile smo le opozorjene, da je od prvič vse bolj ohlapno in da "se zna" zgoditi kaj prej. Drugače isti postopki za nas,... Boš pa res vedela, no.
Tako torej JUNIJ JE TUKAJ, SEZNAM IMAMO PRIPRAVLJEN, IN GA
ERdBEERE GA ZAČENJA. Sicer se sama na 06.06. prestavlja, pa da vidimo kako bo to šlo,... Pri mojem trebuhu nič novega, sem pa
Bojko v gsm dala, za vsak slučaj.

. No velika punca spi, je z vrtca prišla vsa objokana in razočarana, ker so jih nekaj že z junijem izpisali, jest sem pa dopoldne še nekaj cunj nabavila, tako, da smo zaenkrat nekako preskrbljeni.
Tiste, ki imate svoje
velike pupe v vrtcu jih boste čez poletje ven vzele, ali ostanejo tam?

. Sem namreč pred dilemo. Če jo vzamem ven, doma ne bo mira

, če bo pa tam - bodo imeli samo 1 skupino za vse starosti od 2-6 let

in še vsi njeni "prijatelji" bodo, ali pa so že z junijem ostali doma. (tako da sedaj vsaj vem zakaj je že cel teden vojna zjutraj, ko se odpravljamo) Sem bila sigurna da bo tam, ko pride nov član, sedaj sem pa v dvomih,... Kako boste ostale to uredile? Pa denar sploh ni vprašljiv, čeprav vsak mesec 35 jurjov skeširam, me bolj za organizacijo novorojenček-varstvo za taveliko (mož, nona, nono)- organizacijo gospodinjstva-čas za počitek in seveda za njeno dobro voljo in počutje skrbi,... Ne bi namreč hotela, da se zapostavljena doma zaradi nove člana in v vrtcu, ker nima družbe počuti,... No, kaj menite?
Se beremo, Bori1