writing-img

RE: Papcanje sperme

clock-img

09.02.2008, 21:52

clock-img

SSSS

pencil-img

1

MEN TO SPLOH NI TAKO BED. KER TO DELAM SAMO Z ENO OSEBO, KI JO IMAM FULL RADA IN MI JE ŽAL DA BI GA POTEGNIL VEN TAKRAT, KO MU JE NAJLEPŠE

MIŠEK LJUBIM TE

clock-img

12.02.2008, 23:17

clock-img

Anonimen

tud meni ne tekne.Ne vem zakaj,mojega ljubim ampak to pa ne gre.user posted image

clock-img

29.09.2013, 22:08

clock-img

joža1

pencil-img

3

moja ga zelo rada fafa in poje spermo tak kot tud js rad ližem in poližem njen izliv ker zna špricati med orgazmom, jo pa zelo rajca ko ji spustim v p.....o in počakam da prične tečti ven nakar js poližem vso spermo ki priteče ven ter ji jo servuram na mojem jeziku da jo poliže in poje

clock-img

30.09.2013, 12:53

clock-img

emalina

pencil-img

95

IZVIRNO SPOROČILO: joža1

moja ga zelo rada fafa in poje spermo tak kot tud js rad ližem in poližem njen izliv ker zna špricati med orgazmom, jo pa zelo rajca ko ji spustim v p.....o in počakam da prične tečti ven nakar js poližem vso spermo ki priteče ven ter ji jo servuram na mojem jeziku da jo poliže in poje

Joža1, daj ti to malo bolj v detajle napiši.

clock-img

30.09.2013, 22:12

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Nivo in pol.

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

30.09.2013, 23:34

clock-img

petea

pencil-img

5336

Colt,
kako pa je kaj frendica iz sedme strani?

user posted image

clock-img

02.10.2013, 10:22

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Colt,
kako pa je kaj frendica iz sedme strani?

user posted image

Pa to je naš Colt, sa je veš.
Pozabi, da je delil hranljive obroke po državici. Da ni napisal uvodnika za novo REVIJO. Da je javni uslužbenec.

Fanj fant, samo spomin ga heca.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

07.10.2013, 22:26

clock-img

joža1

pencil-img

3

IZVIRNO SPOROČILO: emalina

IZVIRNO SPOROČILO: joža1

Joža1, daj ti to malo bolj v detajle napiši.

in keri detajli te zanimajo?

clock-img

11.10.2013, 17:39

clock-img

mbnotabu

pencil-img

4

ne vem zakaj se upirate papcanju...sprostite se,uživajte.....

clock-img

12.10.2013, 13:50

clock-img

Lukka

pencil-img

721

Pa saj to ni nekaj, kjer bi noro uzival. Mogoce je nekaterim res taka slast. Meni ni prav nic posebnega, in vsakodnevne zelje po tem, nimam.

clock-img

12.10.2013, 14:12

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: mbnotabu

ne vem zakaj se upirate papcanju...sprostite se,uživajte.....

ma daj... user posted image  sprostim in uživam se lahko le ob papcanju takih stvari, kot je spodaj, se oblizujem, poližem vse, tudi prste in pazim, da niti kapljice ne zgrešim... to je papcanje z užitkom user posted image

user posted image

clock-img

12.10.2013, 14:17

clock-img

Lukka

pencil-img

721

No, ce bi pri nas v spalnici proizvajali kaj takega, bi pa z uzitkom lizal pa goltal.

clock-img

12.10.2013, 19:32

clock-img

Anonimen

Jaz pri seksu nimam predsodkov, opažam pa da je odvisno od partnerja.
Imela sem dva fanta, pri katerih nisem imela nobenih predsodkov, pravzaprav sem raje fafala kot seksala, in tole o čemer gre tema mi je bila samo še češnjica na vrhu sladoleda. Tudi deep throat obvladam.
Pri zdajšnjem partnerju, s katerim sem že veliko let, pa ne morem. Nisem mogla nikoli. Ne vem zakaj, ampak se mi ob misli na to obrne in tudi fafam ne, medtem ko je on na oralo pri meni nor.
Ne vem v katerem grmu tiči zajec, ker se sicer na vseh področjih razumeva, tukaj pa imam totalno blokado.
Je pa edini, od vseh s katerimi sem bila (moj sedanji partner), ki me je sposoben sam samostojno pripeljat do vrhunca.
Zapleteno.
Ampak ja, očitno je pri meni odvisno od partnerja - od tega je ne bi pogoltnila in priznam da mi je bljek že ko si jo obrišem...
Od marsikoga s katerim sem bila - pa še danes pogrešam tiste čase in sem jih sprejemala v celoti.
Osebno mislim da to je stvar sprejemanja, kdor trdi drugače laže.

clock-img

12.10.2013, 21:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Osebno mislim da to je stvar sprejemanja, kdor trdi drugače laže.

torej, prvi del je mnenje, drugi pa dogma, ki temelji na osebnem mnenju? briljanten sistem sklepanja, ni kej user posted image

clock-img

22.10.2013, 21:55

clock-img

Bojanca11

pencil-img

23

Meni res ni všeč ta zadeva, imam kar nekakšno blokado pred tem. Razmeva se super in vse ampak, če res ni nujno ga dam raje ven

clock-img

23.10.2013, 15:36

clock-img

Anonimen

Moja naredi vse, na koncu ga z jezikom celo obriše. Je prava umetnica, saj pravi, da kulinariko vedno sestavlja umetnost, hedonizem in način sprejemanja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem