prespala noč že pri 1 mesecu. Upam, da sem saj kateri pomagala... Lp Tia74
je imela full krče, tako da 1 mesec sploh nismo spali. Jedla je na 3 ure po nasvetu pediatrinje, ki je rekla, da mora tako jesti zaradi krčev. No prvi mesec je bilo takole, po vsakem obroku je 2 uri kričala k nora, potem je zaspala za 15-20 min in potem je spet jedla in spet kričanje, podnevi in ponoči.
. Potem sem sevada padla v krizo, se pobrala in rekla, da moram nekaj narediti. RR-jevka mi je predlagala to metodo in je delovala. Pa povem vam, da ni kričala in jokala od utrujenosti, prej od krčev ...samo to je trajalo samo en teden, potem je sama vspostavila red. Meni se sploh ni zdelo mučenje, prej sem se jaz mučila en mesec brez spanja... pa sem mislila, da bom kateri pomagala

V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna mag...
Zdrava hrana v nosečnosti

Ker se praznični čas precej hitro približuje, je zdaj pravi čas, da z otroki ali zanje izdelate u...
Naredimo sami
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!