Ste mi dale misliti, babe (no, pa tudi kakšen dedc vmes, seveda, da ne bo prikrajšan)...
Ampak pikolovec, kakršen sem, se bom pa (čisto zanalašč, odkrito priznam) spet spotaknila v tistole anonimko tamle zgoraj. Tisto z izjavo "da ne boš spet ostala sama". Dušica draga, bi mi zaupala, kdaj pa sem? Gospoda bivšega sem jaz pustila, da ne bo pomote. Če bi bilo po njegovo, bi bila še danes skupaj. O kvaliteti zveze ne bom razpravljala, dejstvo pa je, da sem jo končala jaz.
Tako, da, preden naslednjič postrežeš s katero od svojih bistroumnosti, vsaj malenkost razmisli. Ker samo dokazuješ, da se ti niti sanja ne, kdo sem in kaj sem. No, upam, da tale zadnji stavek ne bo spet napačno razumljen. Eh, če bo, pa bo - nič novega za anonimne na RR, hehehe...
Če se mi pa javiš odkrito, anonimna, ti pa obljubim (prisežem na oba svoja otroka), da boš prva, ki boš dobila mojo avtobiografijo v roke. In bom počakala, da jo prebereš. Že vnaprej ti dajem pa javno pisno dovoljenje, da jo komentiraš na RR... Potem se pa dajmo...