Jaz sem tudi na bolniški, sem v 19 tednu nosečnosti, delam v bolnici, tko da si ne zamišlajm kako bi noseča z trebuhom tam vzdigovala nepokretne, poleg tega je vedno problem z kadrom, vedno nas je premalo, noben te ne šljivi če si noseča, drgač sem na bolniški zaradi prezgodnjega poroda, ki sem ga imela prvič, imela sem tudi preeklampsijo in sem po operaciji ogromnega septuma maternice.Ko gledam nekatere sodelavke, ki se dobesedno mučijo noseče, vmes začnejo tud krvavet, pa še vedno delajo naprej, zakaj , ZARADI DENARJA, prokleti denar, a je vredno delat pod stresom in se vse prenaša na še nerojenega otročka, revček.Zanima me tudi a bi bile raje na bolniški in čuvale svoje nerojene angelčke, se posvečale nosečnosti ,kot v službi, če bi dobile enako vsoto denarja, me prav zanima.In žal je tako da jih veliko dela ZARADI DENARJA, ker ne vem kateri paše hodit v stresno službo, se vozit in še zgodaj vstajat , posebej tam nekje pred porodniško, roko na srce, tukaj ne mislim vseh, ampak tiste, ki bi absolutno lahko bile opravičeno na bolniški.Jaz bi naredila vse, samo da bo moje dete zdravo, pa dobim bolniške zelo zelo malo proti ostalim nosečkam-kolegicam ki z trebuhi dvigujejo, delajo med nalezljivimi boleznimi in še prenašajo vsakdanji napor, stres in še vozijo se po 100 km, bruhajo na službenih wc-jih, vse za voljo 100 tisočakov.Ne bi si mogla oprostit, da bi kljub vsemu hodila vseeno v službo, pa da se mi kaj naredi, posebej če bi bilo z otrokom kaj narobe.Že itak, če se čuvaš je velikokrat kaj.Pa še nekaj sem pozabila povedat, nosečke v bolniški, ki smete samo do zdravnika, imate tudi pravico da greste 2 krat na dan po 1 uro ven, preverjeno, to pa zavod nikol ne omeni, omenja le dolžnosti.Lepo in uspešno nosečnost vsem, predvsem pa zdrave otročke.Pozdravček vsem.