IZVIRNO SPOROČILO: Nojči
ODTRGANO SPOLNO ŽIVLJENJE VAŠIH STARŠEV in vse kar ste želeli o njem vedeti.
Nojči, ne se sekirat. Sej samo govorimo. Največkrat pa si predstavljamo s svojimi možgani, a ne.

Saj si tudi mi s svojimi partnerji popestrimo spolnost.
Grehi telesnega poželenja so daleč preveč poudarjeni. Jezus je bil od vseh grehov najbolj milostljiv do prešuštnice, katero so hoteli kamenjati. (Od cestninarja je bilo prvo kesanje, šele nato je prišel blagoslov v njegovo hišo. Prešuštnici pa "In Jezus ji je dejal: »Tudi jaz te ne obsojam. Pojdi in odslej ne gréši več!«")
Poglej. Lenoba. Težko je reči, kaj je večji ali manjši greh. Tu na RR je kar nekaj uporabnic, ki pravijo da bodo partnerja zapustile zaradi lenobe. Koliko družin razbije lenoba! Rezultat je enako kot kakšen drug način. Lahko po prebiranju njihovih težav res rečemo, da je
lenoba manjše zlo? Smo pa k takšnemu razmišljanju nagnjeni. Nasilnost. Lahko res rečemo, da je
jeza in nasilje manjše zlo? Je večje? Ne vem. Vem samo da je zlo. Vprašaj Tassy.
Ko tu razlagam določene stvari lahko izgleda, da sem na pol svet. Sem takšen kot vsi. Z enakimi težavami in skušnjavami. Razlika od nekaterih je samo v tem da se jim bolj ali manj uspešno poskušam upirati.