IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Na Maldivih jaz nisem imela bideja. Super lepo kopanico z ekstra drago opremo, ampak bideja ni bilo.
A dam v album sliko, da se bo videlo, da je bil bide?
Zdaj pa res ne vem, v kakšne hotele/apartmaje hodite v in v kakšne hodimo mi, da bide vedno imamo. Po vsem branju sem se spomnila še to, da smo ga imeli tudi v Tuniziji.
Glede solate pa takole.
Ja, jaz operem vsak list sproti. Če pa je to solata rezivka ali motovilc ali karkoli z majhnimi lističi, potem pa najprej vse skupaj "otrebim" na pultu potem pa na hitro poplaknem v umivalniku. Hja, morda pa tudi v bideju, nikoli se ne ve, bhuahahahah.
Ko sem govorila o namakanju sem mislila na to, kako eni najprej natočijo vodo v lijak, potem pa list za listom v lijak natrgajo ali narežejo in potem vse skupaj pustijo tako še ene dvajset minut.
Centrifugiram pa tudi sama.
Zdravo solato mi vsekakor uspeva dobit, ker jo imamo večinoma iz lastnega vrta. Narezano v nekaj deset minutah na krožniku. Včasih pozimi kak mesec kupujemo, kot npr. letošnjo zimo. Za to je pa itak skoraj vseeno, če jo opereš ali ne, ker jo že itak operejo pod tekočim trakom, svinjarije, ki so v/na njej pa ne odplakneš niti, če jo dve uri namakaš v vodi.
Še kaj, ljubčki?