Vidim da se tisti, ki ste izven mesta tolažite z neumnostmi.Stara sem veliko več kot 30 in se ne bom vračala h zemlji.Dobro zasluživa in imam pač veliko stanovanje v Lj.Najbrž pa ene boli, da niso več v mestu, saj drugače ne bi bilo takšnih odgovorov.Malo pa tudi preračunajte, koliko stane otrok, ko gre na srednjo šolo in na faks.Mislim na vožnje , najemnine.Pa lep sončen pozdrav.
PS:Pa upam , da vam v prečudovitem Logatcu kmalu skopni sneg
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vidim da se tisti, ki ste izven mesta tolažite z neumnostmi.Stara sem veliko več kot 30 in se ne bom vračala h zemlji.Dobro zasluživa in imam pač veliko stanovanje v Lj.Najbrž pa ene boli, da niso več v mestu, saj drugače ne bi bilo takšnih odgovorov.Malo pa tudi preračunajte, koliko stane otrok, ko gre na srednjo šolo in na faks.Mislim na vožnje , najemnine.Pa lep sončen pozdrav.
PS:Pa upam , da vam v prečudovitem Logatcu kmalu skopni sneg
ej ej anonimna...tole kar si napisala ti so zame neumnosti....
glej - dekle je vpašalo in dobilo različne odgovore.
kar pa še ne pomeni, da vse ki ne živimo v LJ trosimo neumnosti....
če maš dovolj denarja, pol ti kr bodi v LJ. Jaz ga nikoli nisem imela preveč in sem zelo kmalu začela služit svoj kruh in s tem želela razbremeniti starše.
Danes s svojo plačo prav lepo shajam in imam pri svojih 27ih hiško in družinico - kaj več si lakho želim. Velika prednost je tudi ta, da so me razdalje ki sem jih opravljala (SŠ v Celju, fax v LJ, služba v LJ) naučile varčevati in obrniti vsak tolar.
Poznam kar nekaj primerov, ki živijo v LJ - še vedno pri starših ker je to najbolj komot, pa so stari tud čez 30. Imajo isto plačo k jaz al pa še večjo (pa tudi sama nimam slabe), pa so iz meseca v mesecu "broke" - ker so navajeni na lahkotno življenje v LJ. Takšnega poslati iz LJ, se mu zrola....
Seveda pa je to stvar vsakega posameznika. Če ti življenje v mestnem vrvežu ustreza - izvoli. Meni je veliko ljubše to, da me zjutraj zbudijo sončni žarki, da lahko popijem kavico na svoji terasi med samim zelenjem, da imam delček svojega vrta....in mi na kraj pameti ne pade, da bi to zamenjala z LJ, kjer sem že živela....
Mogoče bi (anonimna) drugače gledala na stvar, če bi poskusila živeti iz LJ. Če ne poskusiš ne moreš vedet in solit pameti... Jaz sem poskusila oboje, mestni vrvrž in naravo, ter se odločila za slednje, ker mi je tako najbolje....