IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
Sicer pa sva midva z možem pred dvema dnevoma že kupila voziček in posteljico, ker vse na enkrat bi bilo res preveč. Pa to je tudi osnova za
vse drugo bo še prišlo na vrsto. Cunjic boma pa veliko dobila, tako za enkrat še ne vem, kaj bo treba dokupit.
Čestitke

naši prvi so-nosečki, ki ji je kupila vozek! Se mi zdi, da če bi ga jaz že kupila, da bi to napisala na začetku sporočila z VELIKIMI črkami
Zdaj bomo pa tja do jeseni počasi začele vse capljati za njo! (razen tistih seveda, ki jih že imate od predhodnih otrok).
Čestitam tudi vsem, ki se niste preveč zredile... Jaz sem kot slon. In posledično prehitro zadihana ob vseh aktivnostih... Tiste, ki se lahko, se pazite!!
No, nazaj k vozičkom... Če bom taka debeluka do konca, si res ne predstavljam, da bi voziček kupovala na "miklavževih popustih", ker sploh skozi vrata ne bom mogla!
LP
P.S. Ravno včeraj sem bila na Blegošu (kjer me je fulll opeklo po ramenih!!

) in čisto pod kočo, če greš po bližnjici, rahlo prečkaš (prazen) pašnik. Ograjo imajo narejeno tako, da so zelo na kupu cca 6 1m visokih kolov, med katere ljudje lahko zavijugamo, živina pa ne...
AMPAK; ornk nosečke tud ne

Jaz sem še prilezla skoz, tako, da ve cca 1-2 meseca še lahko greste probat, pol bo pa treba okrog