Eh, če vam po pravici povem jaz tudi ne bom nič več brala. Razen vas. Kakor me nekaj špikne, napihne, zaboli grem iskat po internetu kaj bi to lahko bilo in potem vidim same črne scenarije, se napsihiram, potem pa padem v depresijo in jočem celi dan... Za to obdobje je (kakor lahko preberem od nas decemberčic) čisto normalno da nas muči:
- zgaga
- strije
- priteče mlezivo
- imamo lepe nohte in lase ali pa nam lasje izpadajo (eno od tega)
- nas tu in tam špikne
- nas rahlo boli hrbtenica, kolki in sramna kost
- nam v vročini zatekajo noge
- srbeče prsi IN trebuh
- pa še kaj bi se našlo.
Naja3 ne se sekirat, tudi mene že dva dni muči zgaga in prav tako sem se že spraševala zakaj me rahlo boli sramna kost. Torej, če imama vsaj dve na forumu te težave, je vse v mejah normale, ker verjetno ima ta problem še katera, ki ni na forumu ali pa je, pa o tem ni spregovorila ali pa še ne ve, da jo to muči. Strije so in bodo še bolj, pa kaj naj zdaj?! Mažem se, če pa to ne pomaga jih bom pa res štela v domu upokojencev. Pa kaj! To so le spremljevalne težavice nosečnosti in s tem se moramo pomirit in sprijaznit. Jaz le ne vem še kako se bom spoprijateljila in sprijaznila z mojim strahom pred porodno bolečino. Imam še 20 tednov, da najdem način kako se kosati s tem in vam povem, da takšen strahopetec kot sem zdaj ne morem in ne nameravam iti rodit. Nekako se moram znebiti tega strahu, ker mi že zdaj krade spanec. Pa čeprav vem, da se največja sreča rodi iz velike bolečine...
< Sporočilo je popravil r1ta -- 4.8.2006 9:48:18 >