Čao ženske.
Spet sem jaz tle, pridem do interneta samo, ko grem v knjižnico.
Sem bla včeraj na PDC pa so mi vzeli kri pa urin sem morala dat, pa je rekla da je preveč bakterij v urinu, pa sem morala še enkrat dat; so rekli, da mi bodo izvide poslali domov. HB imam 5,5, je rekla Tomažičeva, da je cuker kar lep, malo smo še bazalce popravile, sem bla včeraj samo jaz v naši sobi na inzulinu, ena je na tabletah ena pa uravnava cuker samo s prehrano.
že v trebuhu skaklja, ko ga je včeraj ginekologinja nekaj žokala, je skakal, kot da bi bil na trampolinu, samo jaz še nič ne čutim, saj ni čudno, je komaj 12 tednov.
So pa včeraj naredili oba ultrazvoka (čez trebuh in vaginalno), baje da imam zareze na obeh jajčnikih. Ali mogoče katera ve, če je to kaj slabega?? Ne vem, ali naj se sekiram ali ne, dohtarce pa nisem nič vprašala.
So me pa dali v BUM skupino, imam zastonj pregled nuhalne svetline (, ker sem diabetičarka na inzulinu), pa sem včeraj dala zjutraj 2 flaški krvi pa še pol 2 flaški, pa še 2 pregleda moram imet in v neko študijo sem vključena.
A ima še katera senzor? Meni ta drži že od 19.6, pa še vedno prav kaže. Ko po treh dneh crkne, ga samo spet priključim, pa dela.
Naslednji pregled imam 29/7 ob 10, samo bom sigurno cel dan tm čakala.
Ajde, mejte se,
Petra