writing-img

RE: A ste kdaj dobile svoje partnerje...

clock-img

06.04.2006, 10:32

clock-img

Anonimen

Moski se za partnerko najbolj potrudi takrat, ko ima ljubico.. tko da v bistvu pridobite, ce ima ljubico.. user posted image

clock-img

06.04.2006, 11:04

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ne.
Pa upam,da se to ne bo zgodilo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

06.04.2006, 12:38

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
A ti si mu pa oprostila? Dobra si ti meni ženska.

A bi mu oprostila tudi če bi bil tisti "Ali sem gay?". Saj se je tudi on zaščitil.

Zanimivo. Obstaja možnost, da je ena, ki je svetovala, da naj ženi ne pove - njegova žena.user posted image Tako da, kar svetuješ lahko hitro dobiš v testiranje

Drugače sem imel pa jaz nekoč eno razlago. Našla je ovitek od kondoma pod sedežem. Razložil sem ji, da sem kondom potreboval kot balon pri potaljanju (z jeklenko), da ga spodaj napihneš (ker je pritisk) in ga potem spustiš in gledaš kako pri dviganju naraste. Skratka, to sem res probaval, samo ne s tistim kondomom.

Saj ni bila neumna. Je vedela, samo kaj naj. V kakršnem odnosu sva bila, je bilo to recimo - user posted image sprejemljivo.

clock-img

06.04.2006, 16:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Drugače sem imel pa jaz nekoč eno razlago. Našla je ovitek od kondoma pod sedežem. Razložil sem ji, da sem kondom potreboval kot balon pri potaljanju (z jeklenko), da ga spodaj napihneš (ker je pritisk) in ga potem spustiš in gledaš kako pri dviganju naraste. Skratka, to sem res probaval, samo ne s tistim kondomom.

Tehnofil sej se da to tud z navadnim balonom, v obratni smeri pa s plastenko. Meni se je zmiri zdelo kondomov škoda za te fore. Sem jih raj drgač uporabla.user posted image  
Sam je pa res da je kondom dost bl elastičen kot balon in ga kasnej raztreska.

Aja, ga nisem - k sreči - našla mislim.

clock-img

06.04.2006, 17:05

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: pikec0
Sam je pa res da je kondom dost bl elastičen kot balon in ga kasnej raztreska.

Tako ga razvleče, da ga je praktično nemogoče napihovat, ker ga potegne iz roke.

clock-img

06.04.2006, 18:50

clock-img

Anonimen

[/quote]
Tako ga razvleče, da ga je praktično nemogoče napihovat, ker ga potegne iz roke.[/quote]

A si ga iz 50m gor vleku al kaj?
Men je balon iz 8m ratreskalouser posted image

clock-img

06.04.2006, 23:05

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ja, CUKR, mogoče ma pitona čez celo sobo. user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image .
To je tk, ko si mlad pa nor. No sej zaenkrat mi ni žal, da sem mu oprostila, se pa zna zgodit, da mi bo zeeelo,ampak po toči zvoniti je prepozno.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

07.04.2006, 10:55

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Ena najbolj zabavnih tem zadnje čase tu. Kakšne izgovore so nekateri imeli, ni za verjet.user posted image

Edino kar jaz vem je, kar mi je govorila sošolka v srednji šoli (ne vem zakaj glih menuser posted image ), da jo je njen tip dubu zato, ker je v njej (v vagini) najdu kondom ki ga je uporabila z drugim tipom.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem