Zadnji članki

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavljanje spola
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol ot...

Vse o nosečnosti

Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogo...

Imena
DARILNI PAKETI

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

!
 !  . Ker mi moj rad "za hec" oporeka je skoz navijal za
 . Ker mi moj rad "za hec" oporeka je skoz navijal za  . Zato sva se dogovorila, da jaz izberem ime za
 . Zato sva se dogovorila, da jaz izberem ime za  
  , to je pa ful dobro. Tudi nam je ta film zakon.
 , to je pa ful dobro. Tudi nam je ta film zakon. 

Kar je všeč meni, njemu ni in obratno.
  Kar je všeč meni, njemu ni in obratno. 
											 sva pa naredila vsak svoj spisek imen za pupo in za fantka (ker še nisva vedla kaj bo) pol ša sva iz spiska izbrala ime k nama je bil obem všeč....in to je NIK!tako da imava fantka Nika,v drugo pa cilava na pupo,če se bo moj le potrudu
  sva pa naredila vsak svoj spisek imen za pupo in za fantka (ker še nisva vedla kaj bo) pol ša sva iz spiska izbrala ime k nama je bil obem všeč....in to je NIK!tako da imava fantka Nika,v drugo pa cilava na pupo,če se bo moj le potrudu  Ožbeja, čeprav
 Ožbeja, čeprav 
											 , pa je bla zlo odločna, fer in ognjevita-se mi je zlo dopadla v glavnem.
 , pa je bla zlo odločna, fer in ognjevita-se mi je zlo dopadla v glavnem.