writing-img

goveje podplečje

clock-img

11.04.2006, 07:46

clock-img

Anonimen

Dobra duša user posted image  nam je prnesla taaaak kos govejega meska pa nimam nobene ideje kam z njim, Meso je sveže, pa bi kej skuhala in šele potem vrgla v skrinjo. Tak da dečve kr na plano s kakšnim predlogom.user posted image

clock-img

11.04.2006, 08:43

clock-img

Nives

pencil-img

20

Goveje zrezke, golaž, goveja juhca-kasneje meso uporabiš za glavno jed, zraven ponudiš pražen krompir. Marsikaj se da.

Čao bav!

clock-img

11.04.2006, 08:49

clock-img

Anonimen

Jaz sem zadnjič naredila govnač. Njam. To samo kuhaš goveje meso, sveže narezano zelje in krompir. Doooooolgo kuhaš, jaz sem kar v ekonomu, na koncu pa vse s tistim za krompir mečkat zmečkaš. Ali pa s paličnim mešanikom zmešaš. Dodaš pa lahko jušno kocko ali sol, pa lovor, majaron, kumino, muškatni orešek ... po želji.

clock-img

11.04.2006, 09:03

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Jest sm za golažek. Pleče je tanartabolš za golaž!

clock-img

11.04.2006, 09:23

clock-img

Anonimen

user posted image

grem kr na delo! Hvala za ideje. Če nisi tolk vešč je najboljš ostat kr anonimen user posted image
Se katera javi za degustacijo? Al bo mogu bit moj poskusni user posted image ? user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2006, 09:25

clock-img

Anonimen

In kaj od tega boš zdaj skuhala?

clock-img

11.04.2006, 09:29

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Se ti sline cedijo, ha? user posted image

Bom kr mal z golažem eksperimentirala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem