Ajaaaaa, naroči se jih!?!?!? Se mi je zdelo da delam nekaj narobe. Kaj za en katalog pa je pol to?
naša pa zdej tud kar dosti popije. cca dve ta veliki flaški kompota. se ji fajn zdi, če lahko pije sama, samo do nedavnega ni znala dovolj nagnit...zdaj že to skoraj čisto obvlada...še kakih 30 dodanih stopinj naklona, pa bo lahko še zadnje kapljice ven pozaugala... če pa pije leže, ga pa zeksa kot ta velik...ji je zgleda da ful zanimivo...
marelica...lepo raste vaš mali pikec/pikica...ti se samo ne sekiraj pa bo najbolje.
zvezdica...vi pa tudi kar pogumno, čim manj naj vas skrbi, vse boste porihtali in bo ok...
mi smo tudi v petek prvič kakali v kahlico...

pri nas itak se napenja, pa nikamor ne gre, tko da počaka, da jo slečemo pol pa...se pusti prosit, da bi nadaljevala s kakanjem, tko da zna bit pol 15 minut na kahlici preden je kaj...je nezadovoljna ko mora gor sedet, samo jo zamotim s knjigicami ali pa kakim animal planetom...
tudi jaz sem strašni nepivec. tako malo popijem, da so me sodelavke v nosečnosti ves čas opozarjale naj kaj popijem...ampak zame je tudi pol litra na dan več kot dovolj.
meni samo to ne gre v glavo...če zvečer popije tisto flaško adaptiranega mleka za lahko noč, kako lahko to nadomestiš z alpskim ali drugim mlekom. ta te ja ne nasiti. se mi zdijo adaptirana mleka (a sem prav napisala?) bolj nasitna. jaz sigurno ne bi preživela s pol litra mleka za večerjo...vsaj še kako politanko zraven...
grem se je zbudila...
lp