IZVIRNO SPOROČILO: eya
zvezdica, s temi imeni je pa cela zmešnjava...na vrhu strani nastane packa (tam, ko piše odgovor), pa če malo z miško potegneš preko nje, imena "poskačejo" na pravo mesto...res...kr neki...
Tudi jaz sem to ugotovila
No DOBRO JUTRO...
Nas pa daja spomladanska utrujenost, MM in tudi jaz, bi kar spali, spet smo na dvojnem spanju čez dan, smo pa tudi mi sedaj spet 14 dni brez hrane ponoči, nemirnega spanca pa se ne moremo znebit...
Tik pred zdajci, ko bo treba v službo, pa MM vsak dan bolj kaže "samo MAMA sindrom", danes zjutraj še k atiju ni hotela, samo jaz nič ne vprašam, dam, malo joka in potem je mir...
Danes bomo pa doma, ker jutri gremo na mali kraški maraton v Sežano, bomo spet vsi čisto utrujeni, mene vožnja od nosečnosti naprej precej ubija, pa čeprav sem pred tem na leto v avtu naredila po 80 tisoč kilometrov, zdaj pa tako

... Vatosedež imam jaz tudi za sovoznikom, da če karkoli pride, da lahko samo ogledalo obrnem in vidim, kaj se dogaja, če pa se vstavim, se je tudi lažje k njej stegnit, če pa sem sovoznik, se pa tako ali tako lahko obrnem...
Tako, kofečk gre...