IZVIRNO SPOROČILO: Pokora
A ste že opazile kako se imamo fino tuki gor? Mislim na to, da na našem čveku ne prihaja do nekih kreganj in da ni nobena nestrpna do drugih in to! Prav super smo
To pa prav res...ker na mamini čvekalnici je že prišlo do prepira, za brezveze, ampak si sploh ne bi mislila
Krista, mi smo imeli železa 104, pa smo ga tudi samo s prehrano dvignili na 114, pa upam, da ga je zdaj še kaj več... Predvsem z mesom vsak dan, pa rumenjak 1 ali 2x tedesnko. Iz sadja pa se ga ne absorbira toliko. Pa v kombinaciji z vit C je super, ker je boljša absorbcija (po kosilu daš malemu še pomarančni sok). Sicer pa ti je že tako mojčika vse napisala.
Barba, jaz sem imela tudi slab filing glede diplome...se mi je kar zdelo, da je brezvezna in da nisem nič kaj novega odkrila

Ma, pa saj se je vse dobro izteklo, tudi zate se bo!
Upam, da je Tia že brez vročine, Maya Marina z nesmrkavim noskom in Melissa brez izpuščajev.
Maychika, paprikaš je pa čisto preprosto naredit. Popražiš čebulo na olju, daš notri nasoljene konce piščance, popečeš, zaliješ z vodo, dodaš sladko papriko in malo mezge, po potrebi soliš in kuhaš, da je meso kuhano (jaz ponavadi kar na kakem debelejšem kosu preverim, če je kuhano). Na koncu dodaš še kislo smetano, kuhaš še par minut, pa je. Lahko tudi po želji zgostiš z moko ali drobtinami. Zraven pa meni še najbolj pašejo široki rezanci z drobtinami.
Naši malčki pa zdaj res vsak dan kaj novega odkrijejo, a ne, pa čedalje več razumejo

Bravo Tia in Anže
Ankica, upam, da je bolje z železom od Kristine, sploh nisem vedela, da ima tako nizkega (ali pa sem pozabila

).
flecker1, super, da si našla tako fajn službo
Pokora, Nik se je pa super zredil

, Žiga se redi za slabih 300g na mesec.
alička, pri nas je pa moj tak, da najraje zaspi pred TVjem, meni se ga pa sploh ne da budit, da naj se prestavi v spalnico, ker je zoprn kot 100

, če ga zbudim. In tako včasih pride šele ob 2 spat v spalnico
Lepo spite!
< Sporočilo je popravil eya -- 27.3.2007 23:06:36 >