IZVIRNO SPOROČILO: 2mak
Aja, Maychika, a ti si v pb-ju v službi?
pb-ju?!? kaj naj bi to bilo?
evo mene malo. sem končno na oddihu na morju pri tašči in sem se priklopila malo. vas sicer še berem, ker ste bile pridne. midva še nimava doma interneta, zato ni glasu od mene.
london je bil super, sem naredila še en konkreten šoping za našo tio in atija, koncert je bil pa ena a...res enkratno...še zdaj bi bila tam.
preseljeni smo...in tia nam spi ko bebika...res pridno zaspi. jo damo v posteljico, enkratr zajavka in utihne teer zaspi. ponoči se edino okrog pol dveh oglasi ali zajoka, ampak po posredovanju zaspi nazaj. res je pohvalno pridna.
dudo imamo tudi podnvei...ne ves čas....samo kadar je npr. zaspana in je bolj hudo ali pa če je tečna kaj. še ne razmišljamo o odvajanju.
aja...srečanje. bom poskusila prepričat moža. malo je nerodno, ker ima tisti dan ravno nekaj. če se boste do torka zmenile za uro bom vedela, čene pa bi prosila mojčiko ali barbo, če mi sporoči čas...
naša je imela v četrtek cepljenje in je bila cepljena v rokico...do zdaj je bila vedno v nogico. in je bila pridna in vse, samo zdaj mi pa že dva dni noče jesti. saj ne rečem, da nima zaloge, ampak vseeno mi je čudno in mi ni prav, da ničesar noče jesti.
vse najboljše anžetu, lani in luciji maji ter gabru, niku in nenazadnje kristjanu...se opravičujem za zamudo...
ksenija, bom jaz zate kg nabirala prav? meni gre to dobro od rok...hji hi
tudi pri nas so rekli da je lahko kaka dva tedna po cepljenju malo prehlajena ali da ima vnete bezgavke ipd.
zvezdica..tale firma pa ne deluje prav kaj hudo resno, da takole zavajajo. ne vem no...
kajča ma vaša pikica ima pa tudi ful dolge laske. pa prav lepa je na teli slikici, ki jo imaš za avatar.
mi imamo zobkov 8 in ji že kar nekaj časa ni noben nov ven pokukal. se kar bojim, da ji bo pol vse živo na dan rastlo naenkrat in bo hudo hudo hudo.
js sem bla tud zadnjič na pregledu v 11 tednu pa sva samo srček poslušali. se mi je kar čudno zdelo, da ni nič pogledala glede na to, da je naslednji pregled šele čez 1 mesec. za kako nuhalno je takrat itak že mimo.
zvezdica...mi smo pri slovenici sklenili ja to rentno zadevo al kaj za 8 tisoč SIT na mesec pa so oni dodali 200€, samo mi je soseda enkrat razlagala o eni drugi firmi, ki da ful več zraven. Samo so pa vztrajni pri slovenici. pri nas so bili skoraj takoj po rojstvu. je pa za tio tudi moj oče odprl račun (no to sem ga jaz) in ima kar na trajnik, da se ji vsak mesec 5 tisdoč gor nakaže.
hi hi no barba se priporočam za kak izdelek, ko boš imela čas. sva z bratom dogovorjena za prevod, da me častiš ene nosečniške hlače...hi hi
grem spat madona. sem vas pa vsaj do konca prebrala. pohvalno. zdej pa samo skopiram, ker me bo pri objavi itak ven fliknilo, ker že celo popoldne odgovarjam.
lahko noč
ah kako sem pametna...res je bilo kot sem napovedala...