verjetno....hvala ker si pospravil stanovanje ...?!?
ja zvezdica...ker tebi je res treba hujšat
ooo barba....novica...čestitke to je pa bilo nenadno...upam, da ti bo všeč
mi tud razgrajamo na milijon načinov....od tega, da grize moje lase, se meče vznak na postelji, do aviončkov, žgečkanja, vohanja podplatov in omedlevanja od smradu....mah vse.
mojčika. sem opazila da imate tako posteljnino kot mi....tiste medvedke. iz Quelleja ane. mi smo kar vse tri barve naročili in so naši frajli tiste čebelice in medvedki ful všeč.
marelica....ti pa kar kmetijski popis kaj. naša mami ga bo tudi delala, trenutno pa je še na tem stanovanjskem. samo skače okrog kot da bi ji bilo v službi dolgčas in hoče še popoldne malo zaposlitve. mah....špara. bi rada šla na operacijo oči. to pa ni tko poceni.
nenya...mina je pa pravi mali termitek, če tako stopnice gloda. hi hi hi.
aja, kar se tiče interneta. če vas skrbijo impulzi pa naj se priklopi toliko da se stran naloži in pol odklopi in prebere. če pa bo pisala odgovore, pa naj napiše v wordu, se priklopi in objavi. najceneje.
če pa ne boste šli v internet pa ponujam svojo zbirko divx filmov, ki jih je ziher čez 300, izbira je, niso pa najnovejši. je pa veliko tudi dobrih filmov vmes. mislim da imam tudi nekaj nadaljevank (southpark, angel....nisem ziher). če imate kak prigram na računalniku, da lahko gleda filme, jih lahko prideš iskat. se itak ne mudi za vrnit, ker jih mi niti ne gledamo. če pa nimate programa, pa ga lahko naloži moj mož. samo računalnik pa mora imeti eno določeno zmogljivost. pa ji kupiš slušalke in bo.
jaz tudi nisem vedela, da je otroški dodatek večji, če je otrok doma. a to pol lahko zahtevaš ali kako? daš novo vlogo ali kaj?
pokora....morja smo ti fouš fouš fouš...ampak nas tolaži, da bomo tudi sami enkrat šli...
za nenyo pa še vedno stiskamo pesti, da čim dlje zdrži. res si vse želimo še enega zdravega otročka , ki bo delal aprilčkom družbo...
no eya...tudi ti moraš vsaj 10 kg dol spravit glede na postavo

tko kot zvezdica
meni gre pa na živce, ker za našo pa vsi govorijo, ja zakaj še ne hodi, zdej bi pa že mogla itd itd....pa vsi bi ji hojico kupovali in mi grejo vsi po vrsti že na živce. kakšen še namigne, da se mi ne ukvarjamo z njo dovolj v tej smeri
sva pa opazila, da če jo imava v posteljici da se igra, se kar dostikrat za ograjco prime in gor vleče. sem se odločila da jo bom imela vsak dan nekaj časa not, pa naj pogrunta, da se lahko digne na kolena in pol še na nogice.
zdaj mi gre pa na živce to, da se takoj ko jo dam spat vsede. še preden jo pokrijem. in pol imamo cirkuse po eno uro. zdaj vas zastopim, ko ste razlagale. hi hi
lepo bodite. grem malo ležat preden se frajla zbudi. včeraj je spala tri ure, tko da sem še jaz eno urco odspala. ma je pasalo.
lp