IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*
Krstila sva ga za profesionalnega mivkarja, saj je cel dan kopal in prekladal "obalo" sem in tja.
hi hi ... a bomo še mi risali novo mejo...bo treba malo obalo spremenit, če je blo tko korenito premetavanje peska sem in tja...
aja mojčika...jaz se toplo priporočam za kake šablone...
hi hirok...za je bla dobra...šivanje ekstremni šport...ja za nekatere tudi (z mano vključujoč)
ja ankica...se nas lahko veliko poistoveti s tabo. meni je tako znano kako s tio bediva, moj dragi pa zraven SLADKO SLADKO spančka....uh

še preveč mi je poznano
ja ja škofja loka definitivno...lahko sem menimo za naslednji teden pa malo spremljamo vreme preden dokončno dorečemo...
EYAAAA!!!! čestitke....super res...
MOJČIKAAAAA!!!! čestitke....super res....
zvezdica mi imamo FS VIEWER pa je kar enostaven za uporabo...
ahhh zdej mi poje en tip eno super pesmico (mam muziko zraven od unega ka sem šla u London na koncert pa je lih moja najljubša...sem se čist pomehkužla, razlezla)
miaxxx kolikor vem je vročina kar pogost spremljevalec rasti zobkov...tudi pri nas je večkrat bila.
JA MADONA NO!!!! abo že kdaj konec teh dobrih novic...se bojim, da bo to preveč za en dan.
LIVIAAAAAA! čestitke.....super res....

veselimo se z vami in vam izrekamo dobrodošlico med nosečke. le glej, da boste prenesli lepo in do konca...ane...
aja eya...kakšna služba pa je to?
barba...pošlji moževi sestri ta link...hi hi...s čestitkami da je "američanka"
katarina

za pogum...
aha eya...vidim, da si že napisala kaj boš delala...slišati je zanimivo...no...srečno v službi. kdaj pa začneš?
no pa da še jaz končno napišem kak dan smo imeli. ob šestih sem vstala, se zrihtala, mož je prišel z nočne, sva popokala tio kar direkt iz posteljice v avto...še toplo in v pižami...sva upala da bo nadaljevala s spanjem pa ni šans. ko jo dvigneš je konec. pridemo v lj na pediatrično in gremo najprej na en pregled (splošno hočejo vse vedet, poslušajo srček, gledajo ušesa, grlo, temp....), smo jo mogli preoblečt in it na oddelek v enega tistih akvarijev o katerih ste govorile. pol je tekom dopoldneva sledilo še nekaj enakih pregledov

vsakič s par zdravniki več... in par vprašanji več. no...ker nam je bilo rečeno naj pridemo na tešče sem vprašala, če ji lahko damo kaj za jest, ker je bila že kar pozna ura. no pa je dobila zajtrk kruh in pašteto, ki sem jo komaj prepričala da je pojedla. no....pri pregledih je blo tako, da se je tii to zdelo skrajno grozno že ko so se zdravniki približali na en meter, tko da je bil vsakič posebej hud jok oz. vik in krik in se je ob vsakem pregledu dobesedno prešvicala ko ne vem kaj. je bla čist mokra. tko da so jo komaj pregledali. revica je bila čisto izmučena. zaspati ni hotela, ker se je preveč dogajalo, biolo je drugo okolje in ni bilo rolet, ki bi delale tisto fino nočko sredi dneva. no in pol je spet bil čas za jest in ker kosila še kar ni bilo sva načeli kar moj sendvič, ki ji je ful teknil. nakar ji čez 15 minut pripelje kosilo (napol hladno), hkrati pa pride ena gospa, da ji vzame kri. kako naj otrok pol še sploh je lepo prosim. kakšen vik in krik je bil ob odvzemu krvi...sploh ne morem povedat. vsakič posebej smo jo mirili po pet ali več minut. no....pol so nam končno rekli, da lahko gremo domov...tko da smo se samo popokali in šli....CT imamo pa jutri, tko da bom jutri več poročala. in spet bo ubogica mogla biti lačna ne vem kako dolgo, špikali jo bojo, ker bo dobila uno iglo v rokico (ne vem kako se reče), ki sploh ne vem kako ji bodo to dali, ker tako opleta pa tudi kako bo ona to pol pustila not...vse hoče stran dat. pol pa anestezijo in CT in bogve kaj še. Res se mi smili. ponavadi gre dopoldne po 4 urah spat, danes pa je bila 7 ur pokonci in vseskozi na trnih pa jokala (no...kadar smo imeli mir pred zdravniki je bila čisti dobrovoljček) in nisva mogla verjet, da ko smo se usedli v avto...še zdaj ne morem verjet) je zaspala preden smo prišli do prvega ovinka. čez most smo se pripeljali in je že mižala. spala ko hlod...doma jo je pa mož iz avta direkt v posteljico nesel in je nadaljevala spanje. prav smilila se nama je. je bil pa tudi mož ubogi...direkt iz nočne pa tako dolgo pokonci...je dvakrat kar zakinkal vmes (enkrat je celo preslišal, ko so prišli pregledovat enega drugega otročka v sobi...hi hi). tko da je tud pol doma mrknu.
eh...komaj čakam, da bo jutri mimo.
grem spat...bo treba zgodaj vstat....
lahko noč