Sem ti zdaj malo v zelje šla, kaj?
Niti ne. Na dodiplomskem študiju mi je bil predmet o rožicah, ki sicer velja za enega lažjih v 4.letniku, prava nočna mora, saj se je bilo vse treba nadrilat na pamet in sem samo zanj porabil cel mesec (za uradno najtežji predmet pa slaba 2 tedna), da sem ga s hudo muko stlačil v glavo....in je potem tudi hitro ušlo iz glave. Sedaj moram ornh pomislit za kakšno bolj poznano rožico, kakšno je njeno latinsko ime in zakaj se uporablja. Za natresk sem že slišal, kaj več od tega mi pa ne bi zneslo, tudi nisem vedel kako zgleda.
Hi hi, poleg palm in fig si pozabila na kaktuse...une, ko jih vidiš v kakšnih risankah, ko so veliki in debeli....ti bi očitno prišli kmalu v poštev.
Flecker1....tudi meni ribe načeloma niso pretirano všeč, predvsem zaradi majhnih koščic, pa tudi okus mi načeloma ne ustreza, čeprav se zavedam, da so zelooo zdrave. Smo jih pa tudi mi danes jedli. Je prišel en prijatelj iz Maroka in jih je spekel po njihovo in so ble tud meni super.
Gremo v mižale, sem že tri dni čist sesut. Tole vstajanje za v službo me čist vrže in se potem še par dni ne poberem.