ah ja marelica....samo zate sem se šla izmerit...imej v glavi, da sem dva meseca za tabo...no pa imam (tudi čez popek) točno 100 cm...mislim pa da ni pomembno kaj sem večerjala. hi hi saj pravim...sod... danes se je mož pogovarjal z bratom, pa sem mislila, da sprašuje po Tii, ko je rekel, da se nekako uspe kotalit...pol mi je pa rekel, da je vprašal po meni. halooo...ker lump. dobro da imam smisel za humor...hi hi
aja...sem hotla slikce zrihtat kot sem rekla, pa se je v tistem ko sem objavila post naša frajla zbudila, tko da mi je spet padlo v vodo. bom zdaj probala.
na razvojni ni rekla nič posebnega. še vedno desna stran ni v redu itak pa čakamo na izvide s pediatrične, kii bi že davno morali priti. bomo videli kaj bojo porekli...
pokora bom prilepila tudi trebuh. fora je v tem da so me že prvič spraševali po dvojčkih. saj....ko gledam slike trebuha od 3 dni pred rojstvom Tie...uau...res...skor do kolen sem ga imela...hi hi
ja sem brala o unem paru. no ja...kolkr bo bog dal ane...hi hi
ja zvezdica...vemo da bo dojenček, ne vemo pa s katerim paketom bo prišel na svet. skrbno skriva svoj zaklad, kot je to počela Tia. če slučajno izvem, bom itak napisala, zaenkrat pa smo vsi še v temi glede tega.
šotore prodajajo tudi tu pri nas v ŠK Loki na trati...mislim, da je v sklopu Stik-a...a je SUN & FUN in imajo tudi svojo spletno stran. malo pobrskaj....aha evo povezavo...
http://www.sun-fun.si/ nič grem rihtat slike. od trebuha bo pa sveža, ker me je mož ravno včeraj slikal.
aja...a bo kdo kaj v leclerc hodil. mislim da so do 14.8. eni bodiji v akciji, ki bi jih rada imela. sem jih v soboto šla iskat, pa jih ni bilo nikjer...so rekli, kar je tu, to je...tko da smo dobili samo za novorojenčka, za Tio pa ne. mogoče jih še dobijo, pa če bo kdo hodil, če mi lahko sporoči. so pa 7 bodijev za 7 €...naša svoje že prerašča....spet...
no, lepo bodite...in lahko noč...