Maychika – Mojčika je vse zrihtala že preden sem jst do nje prišla. Hvala za njeno cifro!
No, ko bi jaz vedela, kako to deluje, namreč na TV je prišel tudi najin posnet film, ki ga pa midva nisva pošiljala na tv, saj po mojem mailu ne gre poslati tako velikega fajla

, no bil je včeraj pri dnevniku...
A katera ve, kako se filme skompresira, da se jih lahko pošilja, zip naredi zelo malo, je čist vseeno ali je ali ni...
Danes sem delovno, testi testi in še enkrat testi, tako težko jih je naredit, da je groza. Najti moraš neumetnostno besedilo in potegnit vso slovnico iz njega

, cel popoldan za sestavljanje enega testa, imam jih pa še 4, grrrr, po pa še popravljanje, ta devetletka je res svašta
Sicer je bil lep vikend, vreme res krasno, smo se lepo imeli s sestro in malim Fedjo, bom dala fotke v album, samo stran moj album danes nekaj štrajka, bom kasneje.
A je katera izmed vas oddala za subvencijo za mlade družine za reševanje prvega stanovanjskega problema. Tečno, a pridemo not in upam, da tudi kaj dobimo
Flecker res hudo, same smrti, joj sploh si ne zamišljam, da noseča zgubim partnerja, moje sožalje družini.
Fifi in cvetličniki so tudi pri nas in, žal pa jih gledamo samo na TV.
Moram pa našo MM malo pohvalit, nič več se ne uspavamo, samo v posteljo jo damo in sama zaspi, tako zvečer kot tudi popoldan, res je sonček.
Jemo tudi že sami, tudi juhica nam nekako gre. Le hoja, groza, noče in to od takrat, ko za hojo uboga taščo, z njo prehodi vse, a meni sploh noče več hodit, se kar na kolena vrže, ali pa se cela objame okrog mojih nog. Moje mnenje je, da se boji, da bo morala hodit tako dolgo kot pri tašči, samo pri meni užuga, tudi pri atiju, tašči pa se ne upa ugovarjat
No punce, ta teden mene ne bo doma do srede, seminarji, sestanki.... se javim po sredi.