03.08.2006, 21:57
860
Veliko sreče pri uvajanju. Pa lahko noč. Lp, M.
...
Koliko časa sva že tu...hmmm...dobro leto. Hja, nisem še dočakala kakšne hude jedi...dvakrat sem dobila pečene hrenovke in enkrat jajca na oko...oprostite, ampak to zna naresti vsak bedak. Meni je že prav dop....., da moram vedno jaz kuhati. Nimam takega veselja do tega, itak pa tko kot pravi Halena...nihče tega ne ceni, da se ti trudiš eno uro in pol za štedilnikom (no tudi drugje). Je pa bolj priden kar se pospravljanja tiče. Vsaj v primerjavi z mano. Zdaj ko imamo
imam rada vse pri roki in je kot bomba pri nas...pa tudi če se spravim pospravljat, pol stvari še vedno pustim, da jih imam pri roki. On pa ko se spravi, je tip-top. Vsaj to... Joj, punce. Sem se smejala danes naši Tii. Dopoldne je spet jedla bananino kašico in ji je ful všeč. No popoldne, ko je očka vstal (je delal ponoči), si je vzel en puding (jaz sem se šele spravljala za štedilnik) pa se je usedel zraven Tie in začel jesti. Tia je začela kričat in sva ugotovila, da je zavpila vsakič, ko je nesel žličko v usta.
Tamala je bla očku fouš, ker je jedel nekaj po žlički ona pa je lahko samo gledala. In smo ji pol še enkrat kašico nardil in jo je s takim veseljem jedla, da je kaj. Po moje bo prava gurmanka. Jaz prav uživam, ko ji dajem po žlički jesti. Sem prav ponosna nanjo in ful vesela, da rada je.
. Samo da je danes imela bolj rumen kakec in kot majhne črne nitke. Sem gledala da niso slučajno kake glic+ste, pa ni bilo nič živalskega. Izgleda, da se tako spremeni potem. Bomo morali porajtat vsakič posebej. Ja te statistike so res zakon.
No jaz sem iz Škofje Loke... Livia - Ljubljana - Neli 9.4.2006 Maychika - Škofja Loka - Tia 31.3.2006 Livia, oprosti, jaz sem mislila, da pri magičnem lončku je drugačen "cucelj" in da bolj teče. Če je temu tako, ga bomo pa morda res prej kupili, kot smo nameravali. Saj res na enih piše od 3 meseca dalje. No, koliko je že ura. Grem spat. Lahko noč vsem... LP, M.

Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, d...
Vse o nosečnosti

Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, ...
Nega in zdravje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!