25.10.2006, 22:38
860
nakar se usede za mizo in lepo poje...se zrihta za službo in gre.
nakar se usede za mizo in lepo poje...se zrihta za službo in gre.
K V A ?!?!?!? A tkole se bomo šli. Sej, ko sem šla mu dat lupčka za adijo in zaklenit za njim sem mu povedala, da je bilo vse skupaj lepo od njega in da ne morem verjet, da je to naredil. Še malo pa bom začela kosilo samo zase kuhat on naj se pa znajde, ne pa da mu pustim, da se lepo naspi (8 ur neprekinjeno, kaj bi jaz dala za to) in pol ga zbudim, ker je pač pečenka in krompir že pečena in je treba it jest...haloooo. oh, včasih se res sprašujem zakaj ni vsaj en dan v letu tako kot v pocukranih filmih...bi prav pasalo, ker tole je pa že preveč... Eh, brezveze mislit na to zdajle. Bom kaj finega pogledala na TV in pol šla spat pa bo. Se bova že jutri pomenila. AJAAAA, pa da vam povem še razlog, ki ga je navedel zakaj je pojedel cel sladoled...uf....ker sem itak rekla, da mi grejo kg sam gor in ne smem... Tudi vas kdo tako iskreno ljubi?
Hi hi...punce...lahko noč...sej nisem tolk huda kot je razbrat... Aja, marelica. Tudi mi doma običajno popravljamo sami, tko da nisem tvojega mogla spoznati tako. Mogoče je bil pa tak hud žur, da se ti mojega ne spomniš...hi hi hi DD, tudi jaz obožujem jesen, ko se vse pisano obarva in ko hodimo ven v jopicah ipd. Tako, da sem prav navdušena nad letošnjo jesenjo. Take že doooolgo nismo imeli. Mogoče so pa pikice na Renejevem vratu od potenja...? Lahko bi bilo tudi to. Patronažna je bila pri nas ta teden. Jaz sem jo poklicala, ker sem pač slišala, da naj bi pri 6 mesecih spet prišla. Pa je namen tega obiska, da se pogovoriš o uvajanju GH, kar je pri nas že krepko prepozno. Si jo Tia že skoraj sama pripravi, ko jo že tako dolgo jemo. Tko da zdaj je pa ne bo več...do naslednjega naraščaja. Lepo bodite in lahko noč. Maja

Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu no...
Mamica po porodu

Nosečnost ni bolezen, kljub temu pa se je dobro nekaterim stvarem v nosečnosti izogibati. Preberi...
Zdrava nosečnost
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!