Mojčika, cimetove zvezdice bom naredila po Eyinem receptu
Sem pa naredila sneg iz dveh beljakov + 180 g mletega sladkorja, dodala 200 g mletih mandeljev, 1 žličko cimeta in 1 žličko ruma. To bo zdaj počivalo v hladilniku verjetno samo do večera (lahko pa se pusti tudi čez noč), potem jih bom pa razvaljala na slab cm debelo, izrezala zvezdice, premazala s snegom (sem si spravila par žlic) in dala v pečico najprej par ur samo sušit, nato pa verjetno še malo zapečt.
Joj, pri nas se je moževo uspavanje Marcela klavrno končalo. Mali se je drl, da je bil že čist hripav in ob sapo, mož na koncu z živci, jaz pa trpela ko sam satan zraven. No, na koncu je mož zabrisal dudo čez celo kuhinjo, malega kričača pa dal meni (mali je v sekundi utihnil in zaspal) in rekel, da ga on v četrtek že ne bo imel.

. Res se je ful ful trudil, pel, plesal.....mali pa sploh ni palil na nobeno stvar

. Samo, da je prišel k meni v roke pa smeh in veselje. Kaj je za storit??? Moža ima drugače ful ful rad, kot boga ga gleda...ampak ko gre za spanje se mu pa ne pusti. Kriza!
Tale škrlatinka je pa hudo resna zadeva...močno upam, da je Meta res ni fasala.
Zdaj grem pa spat....možek je že v postelji (je bil tako razočaran nad situacijo, da se je samo spat spokal

)
lahko noč