Težko je ostat resen ob tem
Ha, ha, to se pa čist strinjam. Sem mislila, da sem edina, ki ima te težave. Marko ušpiči kakšno kozlarijo, pa ga okregam, on me pa tako lepo nazaj pogleda in se mi začne dobrikati, da mi gre kar na smeh. In se komaj zadržujem.
Šminc, pri vas bo pa hitro še bolj pestro. Dobra si !!! Jaz ne vem če bi zdaj preživela še enega dojenčka. Očitno je bila tista neuspela nosečnost dobra za nekaj". Pa ne me narobe razumet, z največjim veseljem bi imela zdaj še enega

, ampak če se je že tako zgodilo, se je verjetno z razlogom. No, Marko je tudi hudo crkljav. Jaz doma še na wc ne morem, ker stoji pred vrati, tolče, se dere, solze mu začnejo tečt. Ampak ko gre v varstvo k babici pa ni nobenih težav. Edino ko jaz pridem po njega, ni šans, da me spusti iz zornega polja. Me mora imeti skoz na oku, da mu slučajno spet kam ne pobegnem
Če ga primerjam z vašimi trmoglavčki, moram rečt, da Marko potem sploh ni trmast. No, tudi protestira pri vsem, ampak zelo redko tako, da bi imel kar napad in ne bi nehal. Nekaj protestira, ko mu npr, hočem čevlje gor dati, ampak potem ko ugotovi, da mu jih bom obula, pa če se on na glavo postavi, potem neha. No, upam, da ga nisem prezgodaj hvalila
Z umivanjem las in zobkov imamo hude težave, ampak kaj naj. Vse to je treba opraviti.
Lepo se imejte!
Naja