06.03.2008, 09:59
1417
PLES - vertikalna frustracija horizontalne želje.
EKONOMIST - ekspert, ki bo jutri vedel , zakaj se tisto, kar je včeraj predvidel, ni zgodilo danes.
GINEKOLOG - oseba, ki dela tam, kjer se drugi zabavajo .
INTELEKTUALEC - oseba, ki je dve uri v stanju misliti še na kaj drugega razen na seks .
MIGRENA - največkrat uporabljena kontracepcija pri ženskah.
ZAKON - skupnost, v kateri dva rešujeta probleme, ki jih ne bi imela, če bi ostala samska.
ZOBOZDRAVNIK - čarovnik, ki vam v usta vstavlja tisto, kar vam je pobral iz žepa .
PESIMIST - optimist, ki ima izkušnje.
PROGRAMER - oseba, ki na nepojasnjen način reši probleme, za katere nisi vedel, da si jih imel .
PSIHOLOG - oseba, ki gleda ostale, ko v prostor stopi lepa ženska.
BUDILKA - inštrument, ki je bil narejen za bujenje tistih, ki nimajo majhnih otrok.
ZVEZDA - oseba, ki celo življenje težko dela, da bi bila slavna, ko pa to doseže , nosi velika črna očala, da je ne bi kdo spoznal _____________________________
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

Kake je delala ko se je enkrat pokakala. Kaj je zdej to... Pa je šlo in zdržalo do jeseni.
Mal bo šlo na tesno.
bo pa do konec tedna ziher. Tak da bo mala metulj.
Upam, da se vsaj do sobote stanje delno normalizira. Seveda pa komaj čakam na pustne dobrote..bom pekla miške, pa najbrž še flancate. Krofi so mi pa najboljš uni kupljeni
Res sem mislila, da je to rezervirano za punčke in roza.
Tako da se je potem držal naju kot klop, sploh ni hotel nikamor več. In smo šli po eni uri pustovanja lepo domov
mate še kako celo slikco. Pa ko hočem povečat, mi vrže na stran ko moram geslo vpisat... kakšno pa je?
. Mi nimamo te sreče in po celem dnevu z obem amed 4 stenami sem scuzana kot cunja. Se pa tudi na telovadbi vidi, da je pridna. Pri našmu ne bi mogla rečt, mora bit povsod zraven, ta prvi, po njegovo...taprav grebator in komolčnik.
ne kaže še nič (m_m, ker si že ravno spraševala
Kdaj boste pa dali v vrtec, jaz bom počakala do jeseni. Da mi še zdaj kakih rdečk domov ne prinese, ker jih še nisem prebolela.
- jaz ga sicer jem, ampak ne tega kuhanega. Tamal pa vsega poje