writing-img

RE: Golota otrok v albumih

clock-img

21.04.2006, 08:35

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Jaz imam odkar se je na forumu pojavil "bolani" gospod, zaklenjene. Ampak jih bom v kratkem vse zbrisala.

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

21.04.2006, 14:00

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

čaki, čaki, sem pa nekaj zamudila ... tanaja, kako misliš, da se je na forumu pojavil en tak - a se je res, al kaj user posted image user posted image user posted image . Šit, a prav slikce je iskal, al kako user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

21.04.2006, 19:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.04.2006, 21:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.04.2006, 13:36

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Po moje je pa vse to vseeno malo pretirano.user posted image
Dojenčku na plaži oblačit kopalke mi je mimo, priznam.Če ga pa hoče kdo slikat kar naj, pa tut če ne vem kaj s sliko naredi me ne briga.Za otroka je treba bolj pazit da se mu kdo ne približa, to pa.Če pa slike gleda pa se meni ne zdi taka panika, ne vem no.
Konec koncev je lahko za tako pokvarjenega človeka dovolj tudi otrok s kopalkami, ne vem če je kaj dosti razlike?user posted image
Mah, moj sin bo poleti sigurno brez kopalk in brez plenic na kopališču, bo pa eno moje oko vedno na njem.Ker vem kakšen užitek je plavnje v morju brez kopalk mu tega ne bom vzela zaradi morebitnega pokvarjenca, ki bi mogoče lahko slikal ali gledal.user posted image
LP,
Sibil

clock-img

23.04.2006, 10:07

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Jaz sem itak proti objavljanju slik-brez gesla, nikol ne veš. Nagca pa niti pod razno ne bi objavila.user posted image

Pač taka sem, pa naj se komu zdi čudno.

Vem, kaj je internet.user posted image

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem