Mene je tudi matralo v 10 tednu, a je vse OK in sem sla na samoplacniski UZ, ker je dr ugotovil omfalokelo- ce se se spomnis.. Na sreco sem ostala skulirana in pocakala na NS, kjer je povedala G, da je vse OK, da je delala preplah za prazen nic.
Jaz sem se bala NS, ker sva prvic padla ravno tukaj - zvedela, da ne bo slo
Ampak moras vedet, da je nekaj narobe pri zelo malem stevilu nosecnosti in ZAKAJ bi pa ravno pri tebi bilo. Dokler se ti ni treba soocat s kaksnim problemom, ga probaj odmislit. probaj, ker vem, da ne gre, ampak je treba grde misli zavestno izpodrivat.
hehe nama so spol zgelda pravilno napovedat na NS, se pa res ne vidi zmeraj
kater vozek pa sta si ogledala, ce ni skrivnost?
papa
evo mene spet malo.
probam ne mislit na delanje in imetje pikice, ker me je ful strah. 2x je bila pikica, niti enkrat ni bil viden srček. strah me je ful, a mojemu tega nočem pokazat. tako zelo si želim
a vem, da če se še enkrat ponesreči, pol je v letu 07 spet ne bom dočakala. kako čas beži.
čeprav je 2meseca po histero, kondomov več ne kupim. pa bomo videli kako bo. zdaj so menda na zalogi še kaki štirje. hahaha
punce papa
hej punce,
kako ste? Se držite a ne? Saj smo vse močne. Pač moramo biti. Vse to nas jača, vse to nas uči potrpežljivosti. Vse to je za nekaj .... upam da bom kdaj vedela za kaj ...
Tinaaja, si naročila traxx-a lime?
Men je tut ta nova kolekcija čedalje grša. Ha se tolažim, da bom dala kakšno lepo dekco not. Pa ne bom toliko videla barv.
Punce... vsem en velik
Jaz mam pa v ponedeljek histeroskopijo pri Tomaževiču (če me ne prej pokličejo in odpovejo, kot je menda kar v navadi), pol bomo pa začel mal probavat. Drugače pa mam se 2 Jolliya v žepu: vlogo za posvojitev na SCD-ju in IVF+PGD napotnico po tej histeroskopiji. Nekje bo že, a ne?!
Pol mi bodo glih vaši vozički prov pršli, ko jih boste odrable.
Tinaaja, ja kje si s
?
Lep dan vsem.
Jutro dame,
jaz bi pa danes se toook spala...
Liona, poglej I'coo od Haucka, imas tud olivnega, pa se dobr zgleda.
http://www.hauck-group.de/de/detail.asp?PLID=4&BID=44&KID=1&HID=2&UID=255&DID=398&ARTNR=328040
Zusatz : Lieferbar ab ca. Januar 2007
Preis : 249,00 EUR
Mehrwertsteuer : 16,00 %
Beschreibung :
[font='"arial"']
Luxuswagen Targo - City
elegant und durchdacht bis ins Detaill.
Umbaubar zum Kinderwagen, von Geburt an nutzbar.
wendbarer, höhenverstellbarer Sitz (12,5 cm in der Höhe zu verstellen)
durch die Höhenverstellung auch als Hochstuhl nutzbar
verstellbare Fußstütze
verstellbare Rückenlehne
einfacher Umbau der Sitzeinheit zum Kinderwagen
höhenverstellbarer Schieber
Aluminiumgestell
ACW-Räder
schwenkbare- und feststellbare Vorderräder
abnehmbarer Vorderbügel
Verdeck abnehmbar
Maße:
zusammengelegt: 112x47x59 cm
Liegefläche: 25x80 cm
Sitzbreite: 32 cm
Wagenbreite: 59 cm
Raddurchmesser 18 cm / 28 cm
Schiebehöhe: 60-102 cm
Gewicht: 10,5 kg
Wagen kombinierbar mit C-Care Plus (Autositz)
[font='"arial"']
[font='"arial"']Men je ta tud kul. Imas pa tud ostale, ki so super ala Peak. Btw: ko sva bila v arielu mi je kazala vozicek na sliki, da so dali gor okostnjakovo glavo
KAo ce se prav spomnim Bon Jovi vozicek.. Haloo...
Aurora se tudi ze dooolgo ni javila.
In ostale pupe, kako ste kaj.. Se malo pa bo petek
Jaz sploh nimam filinga, da je december, prevec toplo je...
Morda pa le zapade kaksen sneg, da bo white christmas
[font='"arial"']
[font='"arial"']
Kako vas je lepo brati
, ko ste tako polne energije. Sneg bo že še prišel. Še preveč ga bo. meni je zaenkrat kar fajn, da še ga ni. Nimam preveč rada zime. Jutri pa je Miklvaž in tudi moja O se že pošteno bliža. Danes že čutim neko špikanje v trebuhu, tako da bo kamlu tu. Samo kaj, ko je to premalo. Bi rabila še 100 čudežev in čarobno palico, da bi se kaj prijelo.
Aurora28 mislim, da je na off, ker se tako dolgo ne oglasi. Bety pa me res že prav skrbi.
LP
Jaz se pa ta teden sploh ne morem spravit k sebi...takoooo sem depresivna....mal sem obupala...
Niti veseli december me ne veseli, včasih sem ob tem času že piškote pekla, no venček sem dala na vrata, drugega pa nič.
Jutri je Miklavž.
Tinaaja, Liona me veseli, da sta tako optimistični in nam malo moralo dvigujete...super kar tako naprej...
Drugim pa držim pesti in čakam katera bo nova
v decembru. Zdaj bi pa lahko že bila katera iz naše strani...
čao
alo punce,
tinaaja, moji hormonski testi so prišli nazaj in so odlični;) so me presenetili. je rekla ginekologinja, da se moram samo sprostit, odklopit in ponovno probat. ja saj. samo ni tako enostavno.
krtexx, a mi lahko prosim poveš kdaj ima par pravico zaprosit za posvojitev? zadnjič sem sanjala, da sva posvojila, a sva dobila PETORČKE. ha kakšne sanje. čisto nemogoče, da bi se zgodilo.
lep dan vam želim vsem.
papa
Lep pozdrav tudi od mene!Kako je lepo brat Liono pa Tinaajo pri izbiri vozička.Upam, da vaju bom lahko kmalu vprašala za kak nasvet. Res bi blo to najlepše darilo za miklavža al za božička al za dedka mraza.Sploh ni važno kdo prinese to darilo samo da je. Bi pa mela res preveč sreče da nama rata že v 1.poskusu in seveda da se pol obdrži celih 9m.Verjetno so to že prevelike želje tudi za njih.Sicer že od sob pridno
,ker mislim da je O.Tako da bomo vidli,če sva trofila pravi dan
!
Malo navjanja za vse, ki ne cakate:

DRZIM PESTI!
Liona, vozicke se SPLACA narocit prek Kikiwelt.de, ker so noro cenejsi kot v arielu -> pri meni je bilo skor 40.000sit razlike!!! Dobijo v slo enkrat februarja novo kolekcijo, tko da jo bos lahko komot najprej v zivo preucila, videla barve, materiale. Men je peak 3 vsec v rjavi barvi, kljub temu, da mi drugace sploh ni.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!