Kaj si ti nabavila od kozmetike?
tkole: tetra plenic imam 20, tetra krpic 40x40cm imam 6 (en paket), krpice od tosame za umivanje 1 paket -6. tetra so multi uporabne, ce ne rabis siroko pivijat, ne rabis vec. z 10imi bi skoz samo prala, tko da bolje imet 20.
kozmetika - lekarnisko hladilno mazilo, fizioloska raztopina v 5ml flaska (mislim,da so 5ml) - dobis v lekarni - ene 5 flask, trdo milo - imam od Mustele, ki se dobi v lekarni, alkohol, 5x5 cm zlozenci 50 kom, mandljevo olje iz lekarne, za vneto ritko je super od bebival-a mazilo za nego ali od mustele, vata, posodica za vodo in posodica za smeti(plenica, umazani robcki,.. - das pol skupaj v smeti, da se med previjanjem ne zezas, kam z odpadki), robcki za umivat rito (tosama 50 kom pakiranje, kupi kar ene 5 paketov ali pac kaksna druga znamka).. to vse nujno rabis.
palck za nos in usesa bog ne daj da uporabis.. ni to za novorojencke, patronazka ti bo pokazala kako nosek pucat (fizioloska in kos vate).. za zamasen nos je super aspirator Narhinel, ki se dobi v IT.
zase ti priporocam ogromne taponaze za v P - vlozke, se dobi v lekarni za cisco - so ogromni od spreda do zadaj cez rit, bombazni, okoli tetra not pa bombazno polnilo al neki tazga. to dobis v porodni, pol pa imas na razpolago vlozke.. jaz sem imela dva ta vlozka not, pa je se vseen cez prislo, z vlozki bi si hodila menjat vsakih 10 min

rabis ene 4 pakete, not je 5,6 kosov.. za doma pa do bili meni vir 80 zakon (ja ne bi misnla, da bom kdaj to rekla

) sploh ce si sivan.
kupi si caj za dojenje in sezam za sezamov napitek.
vecjih st kot 62 ne rabis sploh imet zdaj, bos ze pol.. 56 smo tud mi imel za domov iz P.
nadaljujem ko se se kaj spomnem..
sonchek- spravi si ta seznam
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 21.4.2007 15:13:44 >