writing-img

RE: Kaj berete?

clock-img

20.01.2009, 23:05

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Knjigo Short History of Nearly Everything sem koncno prebrala in se hkrati zavedla, da jo bom morala se vsaj trikrat, da bom vsaj priblizno zadovoljna s tistim, kar se bom iz nje naucila. Knjiga ima ogromno nagrad in pohval in prav je tako.

Super predlog, hvala, sem zacela brat in blazno uzivam. Berem pa tudi Maryanne Wolf: Proust and the Squid...zgodba o tem kako se clovek uci brati, kako delujejo mozgani ob ucenju. zakaj si zapomnimo besede in kako se mozgani ucijo jezikov. Zanimivo branje za vsakega jezikoslovca...

clock-img

26.01.2009, 10:34

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: F*R*U

James Patterson: Mary, Mary

napeta kriminalka user posted image   user posted image   user posted image

prišla je naslednja Cross 12 knjigauser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:36

clock-img

Anonimen

Jaz sem prve Pattersonove knjige kar požirala, mislim te od Alexa Crossa. Ravno zadnjič pa sem brala Mary, Mary in me je nekje na 1/3 knjige začela ful dolgočasit, vse gre na isto foro, tako da takoj veš, da tisti, ki je najbolj verjeten morilec, to ziher ni, ampak je morilec vedno tisti, na katerega sploh ne bi pomislil. In na koncu sploh ni več zanimivo user posted image

Jaz zdaj berem od Tonyja Parsonsa Moški in fant, res fajn knjiga, sploh zame v trenutnem položaju. Ena boljših.

clock-img

29.01.2009, 10:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.01.2009, 22:11

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Trenutno berm Trilogijo od Sienkiewicza:
- Ogniem i mieczem (Z ognjem in mečem)
- Potop (Potop)
- Pan Wołodyjowski (Mali vitez)

Berm v orgnialu. Sem pa prebrala nekaj dni nazaj še Bez Dogmatu (Bez dogme).

clock-img

02.02.2009, 17:59

clock-img

NinaNana007

pencil-img

10

Trenutno berem ZNANOST O VZGOJI, ki govori o otrocih in njihovih čustvih- fajna zadevca user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:12

clock-img

honey

pencil-img

2567

Philip Margolin - 3 knjige (Izgubljeno jezero, Divja pravica in Družbenik) - super krimiči

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

08.02.2009, 18:06

clock-img

hrchy

pencil-img

949

KLjub temu, da ponavadi ne berem sunda, sem z zadovoljstvom prebrala Sophie Kinsella: The undomestic goddess. In se mi je zdela zelo prijetna in hecna knjiga - malo odmora od literature, ki jo ponavadi  konzumiram.
Potem sem pa prebrala se Joanne Harris: Five quarters of an orange - mi je bila tudi vsec, malo odmika od klasicnih knjig s prijaznimi znacaji, tukaj pa je mama, ki malone sovrazi svoje otroke in vse ostale, tudi otroci so zlobni, v bistvu pa vsi hrepenijo po ljubezni. Poleg vojne jim nad glavo visi se materina bolezen in odvisnost od drog, posilstva, umori... precej presenetljivo. Priporocam!

clock-img

09.02.2009, 09:58

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

Jaz sem ravno prebrala knjigo Trije v postelji za katero sem dobila navdih na tem forumu in se vam res lepo zahvaljujem, ker sem jo kar požirala.

Super je

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

09.02.2009, 11:35

clock-img

hrchy

pencil-img

949

pa se ena:
Nikos Kazantzakis - Zorba the Greek - spet odlicna. Jezik je zelo lep, se boljsa pa je zgodba, v kateri se mlad angleski pisatelj odpravi na Kreto, kjer sreca Zorbo - preprostega, grobega, starega Grka. Ta je veliko dozivel, se bolj pa zivel in tudi mladenicu postopoma odpre oci, kako ljubiti, cutiti, ziveti...

clock-img

09.02.2009, 11:40

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Anina poroka, avtorice ne vem na pamet, v glavnem me je razočarala, glede na to, koliko so jo hvalili.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

10.02.2009, 10:07

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Afrodiziak-med kriminalko in komedijo,ampak meni nekak ne potegneuser posted image
Pred tem sem prebrala Bila sem princesa-priporočam,fajn knjiga!

clock-img

10.02.2009, 10:09

clock-img

higuys

pencil-img

1160

sidney sheldon : nebo joče? , mater , da se ne spomnem naslova...o televizijski voditeljici, ki posvoji otroka iz sarajeva in raziskuje smrti neke družine...

clock-img

10.02.2009, 10:14

clock-img

ttamariskaa

pencil-img

51

PRAVI ZAME!!!!!!!!! Sem prebrala že ogromno knjig vseh zvrsti a ta je ena najboljših, za smeh, sprostitev. Jo boste v enem dnevu takoj prebrale, ki je ne morete odložit.  Zakon res, priporočam vsem!!!!!

clock-img

03.03.2009, 18:43

clock-img

Annie^^

pencil-img

27

Harry Potter in pa sedaj, ko je prišla ven Twilight (Somrak).

Nobody's perfect.

clock-img

08.03.2009, 10:51

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Han Suyin: A many-splendoured thing

vse lepo in prav ampak skozi to knjigo sem se pa res matrala en mesec. Zenska sicer lepo pise, ampak ker sem jo brala v anglescini in je jezik kar zahteven, pa se dogaja se ne kaj prevec... upam, da bo naslednja knjiga boljsa.

clock-img

18.03.2009, 19:58

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Bukowski: The most beautiful woman in town

Dobra ampak zelo prvinska in groba knjiga - o pijaci, seksu, agresiji itd... klasicen Bukovski pac.

clock-img

20.03.2009, 08:29

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Simmel-Sanjaj nemogoče sanje

clock-img

31.03.2009, 21:53

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Ryszard Kapuscinski: The Other
Vse kar je Kapuscinski napisal je meni itak super, sam tale zadnja knjiga, ki je izsla pred kratkim in torej po njegovi smrti, je pa res super! V bistvu so to njegova razmisljanja o Drugem, tistem, ki ga je Kapuscinski imel priloznost spoznavati na vseh svojih nestetih popotovanjih, ko je delal kot novinar/dopisnik v Afriki, Aziji in Juzni Ameriki. Sijajna razmisljanja o tem, kaj Evropa misli o drugih in kako se pogled na Drugega spreminja v tem globalnem svetu. Ali pa se tudi ne spreminja pa bi pricakovali, da bi se. Vsekakor priporocam.

clock-img

25.04.2009, 22:29

clock-img

Anonimen

Na dopustu v parih dneh prebrala eno res lahkotno

Zapiski iz trebuščka!

Je pa res taka lahkotna, za smejat,...

clock-img

30.04.2009, 13:43

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ravnokar prebrala prva oseba množine

zdaj se lotevam ledene prevare

clock-img

08.05.2009, 21:57

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

jaz nisem bralaod lanskega poletja,zdaj pa spet požiram knjige...trenutno berem izpovedi...
Sužnja,
Iraška hči
,Odvzeli so mi prostost,
Poročena pod prisilo,
Živa zažgana...
..Vse te so mi bile všeč,predvsem pa sem se zamislila nad stvarmi,ki se dogajajo tako blizu nas in so popolnoma nesprejemljive za našo kulturo in način življenja,...so pa dejstvo,na žalost.

............ja,takle mamo..;)

clock-img

09.05.2009, 15:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.05.2009, 16:13

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Tok, tok, kdo je tu notri

clock-img

22.05.2009, 09:35

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Borci brez preteklosti.Avtor je Slovenec Robert Markuš, ki je preživel 15 let v francoski tujski legiji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem