Med vikendi je gužva. Lumpijev kotiček je takšna igralnica za otroke, midve s kolegico sva si vedno naročili kavo v sosednjem kafiču in jo tam spili. Ta mali se pa lahko igrajo.
Priporočam Francla v Zagradu s poprejšnjo rezervacijo, seveda.
Povejte, da boste mamice z malimi otroci, vas bodo dali na vrh, kjer imajo ločeno in kjer je igralnica. Najti pa tudi ni težko, tudi če ne poznate Celja.
Drugače pa res ne vem kje bi bilo ok. Nimajo nikjer preveč urejeno za malčke. Imamo že me Celjanke kar probleme, dokler je bilo še toplo smo se dobivale ne igrišču ob Savini, pa smo kavo in prigrizke sabo nosile..Zdej je pa kriza.
Evo tole so prekopirani odgovori...
Kaj se vam zdi?
A ste sploh še za?????
Jaz sem danes spet v službi, imam delovni vikend... Danes je še ok, delam do dveh, jutri imam pa cel dan od 10-22ih... kriza........ eh, bo že....
Se pa že veselim, ker drug teden v soboto začnem z nočno (en teden) in potem bom cel teden fraj

...
Žan je drgač ful priden, sam mal so ga začel dajat napadi trme. Je zadnjič celo tolk joku, da je skup padu ker je pozabu dihat... Sem se ful ustrašla. Večinoma pomaga, da mu pihneš v usta in je pol ok, ampak tole je blo pa čist tu mač. Se mi zdi da ima ena od naših iste probleme, sam se ne spomnim katera...
Je pa ful začel ponavljat besede, pa vse bi pospravu (smeti, cunje in podobno), razen svojih igrač seveda

...
No, še slabo urico in sem za danes fertik, komaj že čakam....
Ej Sunqueen, tvoj pingvinček je ful luštkan v opravi za na sneg, pa me zanima kje si to kupila? Žan bundico že ma, morm pa kupit še hlače ali pa kombinezon, sam ne vem glih kam naj grem...
Lep vikend vsem skupaj,