Aja, Ljubljančanke pa še tole - v začetku in sredini marca imam jaz v LJ predavanje za strokovni izpit (2x po 3 dni - od čet. do sobote) in ni vrag, da ne bi vmes našla kaj časa za kakšno koffee...
Bobek super. V začetku marca sem en teden frej po nočni... Ti sam poklič pa greve na kofe. Ej a ta MUCH je na Viču? Na Koperski? Tam zraven je namreč Bulldog bar in ko sem bila še v srednji šoli sem tam delala, se pa spomnim da so hodili k nam na kavo eni, ki so imeli ne vem se mi zdi da neka predavanja iz angleščine

Je to to??? Če je, pridem med pavzo ke na kavo, imajo ful dobro, no vsaj imeli so jo...
Pravljica med počitnicami tudi jaz delam, žal, drugače bi pa z veseljem prišla z Žanom mal razmetavat
Glede uspavanja je pa Žan tud zadnje dva dni nabrit. Mene sploh ne upošteva, pol pa moj pride pa reče zdej pa spat, pa da mi ne mrdneš in se vrže na pojstlo in zaspi

mali... Drgač je blo pa pr nas tud včasih tako, če pri enu ni palil nič in je zganjal piz...., je pršu drug in je bil takoj mir, zdej je pa mene začel izkoriščat... Seveda, mami prej popusti, čeprav se ne dam...
Aja, cepljeni nismo bli, zdej smo skor zdravi, no jutr bo še doma, v ponedeljek gre pa v vrtec. In morm poklicat za nov datum.
Žanu so tud bodiji že skoraj premajhni, jih že kr nategujem da ga spravim gor. Zdej čakam da v Marks&Spencerju dobijo novo robo in grem hitr v nabavo, preden zmankajo cifre. Bobek ko boš v Ljubljani lahko preveriš v City Parku...
Pa pa